بچه ها من کلاس رانندگی ثبت نام کردم.مربی گرفتم.یکم بداخلاقی تا یه اشتباهی میکنه سرم داد میزنه.منم طوریم یکی کنارم دعوا کنه.کلا مغزم جواب نمیده.هر روز که کلاس میرم استرس دارم استرس رانندگی نه استرس اینکه اشتباهی کنم.باهام دعوا کنه.چیکار کنم این استرس کنترل کنم.
مربیم بهم گف توی امتحانای شهری سرهنگ ک میشینه کنارت اوللل باید از نظر ذهنی اماده باشی میگفت حس کنه دست پاچه ای یجوری سخت میگیره ک بیوفتی
به نظر مربیتو داره همراه با رانندگی استرس رانندگیم ب خوردت میده
برو بچ این کاربری متعلق به یه نفر نیست پس هی نپرسین چرا تو تایپیک قبلیت اینو گفتی چرا صحبتات تو تایپیکا متغیره اینجا یکی ارزوشه بچه دارشه یکیمون ارزوشه توی کنکوری ک پیش رو داره موفق شه و رشته مورد علاقشو دنبال کنه یکیمون تمام فکرش قبول شدن ازمون استخدامی اموزشو پرورشه و رویاش معلمی یکی بهتر شدن حال بچش اینجا هممون ارزوهایی داریم غمایی داریم دلمونو نوازش میدن اینجا جاییه واسه رهایی پس باهم مهربون تر باشیم❤❤❤
من همراهی ندارم بزور ب اینو اون التماس میکنم همران بیان ولی بازم حاضر نشدم بگم مربی خانوم
برو بچ این کاربری متعلق به یه نفر نیست پس هی نپرسین چرا تو تایپیک قبلیت اینو گفتی چرا صحبتات تو تایپیکا متغیره اینجا یکی ارزوشه بچه دارشه یکیمون ارزوشه توی کنکوری ک پیش رو داره موفق شه و رشته مورد علاقشو دنبال کنه یکیمون تمام فکرش قبول شدن ازمون استخدامی اموزشو پرورشه و رویاش معلمی یکی بهتر شدن حال بچش اینجا هممون ارزوهایی داریم غمایی داریم دلمونو نوازش میدن اینجا جاییه واسه رهایی پس باهم مهربون تر باشیم❤❤❤
عزیزم مربی مرد بگیرررر من همراهی ندارم بزور ب اینو اون التماس میکنم همران بیان ولی بازم حاضر نشدم ب ...
تو این شهر غریبم کسی رو ندارم.مجبور شدم لا مربی خانوم.اینم همش میگه بهت یاد دادم چرا اینکار رو کردی.فقط دام میخواد ده جلسه تمام بشه.از شرش راحت بشم.اینقدر استرس دارم که اشتباهی انجام ندم.شب نمیتونم راحت بخوابم
بعد تونستی رانندگی یاد بگیری.با افسر که رفتی بازم استرس داشتی؟
من با افسر راحت تر بودم. امتحان عملی رو همون بار اول قبول شدم. البته روز قبل امتحان، مربیم شاخص های پارک دوبل و دور دو فرمون رو واسم تو کاغذ نوشت و باهام تمرین کرد.
اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمیام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم سادهلوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم
تو این شهر غریبم کسی رو ندارم.مجبور شدم لا مربی خانوم.اینم همش میگه بهت یاد دادم چرا اینکار رو کردی. ...
مربی های مرد صبرو حوصلشون خیلی بیشتره
بعد اصن بداخلاقم باشن خیالت راحته بهت درست یاد میدن