2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته🥺

121 بازدید | 7 پست

هفته ۳۸ بارداریمه، ب شدت دلم گرفته همش ارزوی مرگ دارم اصلا دوس ندارم بچه رو ب دنیا بیارم حس میکنم بدبختش میکنم😭😭😭میگم برای چی زنده بمونیم کی به فکر من بود که بخواد ب فکر بچه ام باشه 

چن وقت دیگ بچه ب دنیا بیاد بغل بگیری از شیره وجودت بهش بدی بزرگ شدنشو ببینی خنده هاش شیرین کاریاش دیگ‌این حرفو نمیزنی . خیلیا مث خودم تو حسرت ی بچه ان اما شمد اینطور ناشکری میکنین

دلم برات تنگه بابا 🥀 منو حتی خداهم تحویل نگرفت. چ برسه به روزگار

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

وضعمون خوب نی خانواده شوهرم از اول اول هیچی بهمون ندادن ولی توقع دارن همش شوهرمم عین خیالش نیس این ب ...

خب باید قبلش ب این فکر میکردی تا وقتی ک اوضاع بهتر نشده باردار نشید . الانم چیزی ک خدا بهتون لطف کرده و یا هدیل بهتون داده حسابی مراقبش باشین ان شالله ک خدا روزیشو میرسونه

خب باید قبلش ب این فکر میکردی تا وقتی ک اوضاع بهتر نشده باردار نشید . الانم چیزی ک خدا بهتون لطف کرد ...

۵ ساله ازدواج کردم، مادرش فوت کرد هنوزم فکر اونه، مادرش همش میاد ب خوابم

۵ ساله ازدواج کردم، مادرش فوت کرد هنوزم فکر اونه، مادرش همش میاد ب خوابم

اونکه رفته دیگ الان بهتره ب فکر خودتون باشین ب همسرتون بگین همونطور ک مادرت واست عزیزه واس منم هس . اما باید ب فکر این بچه ای باشیم ک بدنیا اومد حداقل حسرت چیزی ب دلش نمونه