2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته🥺

121 بازدید | 7 پست

هفته ۳۸ بارداریمه، ب شدت دلم گرفته همش ارزوی مرگ دارم اصلا دوس ندارم بچه رو ب دنیا بیارم حس میکنم بدبختش میکنم😭😭😭میگم برای چی زنده بمونیم کی به فکر من بود که بخواد ب فکر بچه ام باشه 

چن وقت دیگ بچه ب دنیا بیاد بغل بگیری از شیره وجودت بهش بدی بزرگ شدنشو ببینی خنده هاش شیرین کاریاش دیگ‌این حرفو نمیزنی . خیلیا مث خودم تو حسرت ی بچه ان اما شمد اینطور ناشکری میکنین

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وضعمون خوب نی خانواده شوهرم از اول اول هیچی بهمون ندادن ولی توقع دارن همش شوهرمم عین خیالش نیس این ب ...

خب باید قبلش ب این فکر میکردی تا وقتی ک اوضاع بهتر نشده باردار نشید . الانم چیزی ک خدا بهتون لطف کرده و یا هدیل بهتون داده حسابی مراقبش باشین ان شالله ک خدا روزیشو میرسونه

خب باید قبلش ب این فکر میکردی تا وقتی ک اوضاع بهتر نشده باردار نشید . الانم چیزی ک خدا بهتون لطف کرد ...

۵ ساله ازدواج کردم، مادرش فوت کرد هنوزم فکر اونه، مادرش همش میاد ب خوابم

۵ ساله ازدواج کردم، مادرش فوت کرد هنوزم فکر اونه، مادرش همش میاد ب خوابم

اونکه رفته دیگ الان بهتره ب فکر خودتون باشین ب همسرتون بگین همونطور ک مادرت واست عزیزه واس منم هس . اما باید ب فکر این بچه ای باشیم ک بدنیا اومد حداقل حسرت چیزی ب دلش نمونه