2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من خسته روح وروانم

منم همینطور

وگرنه جسمی ک کار خاصی نکردم

بشدت احساس تنهایی میکنم

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍
منم همینطور وگرنه جسمی ک کار خاصی نکردم بشدت احساس تنهایی میکنم

منم با یه بی احساس دوست شدم بدجور پشتمو خالی کرد ورفت🙂

آرزو قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ هردوسخت درتلاشیم به هم برسیم

رابطه عاشقانه؟؟؟

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

حتی شده پیداش میکنم بهش میگم چرا پشتمو خالی کردی چرا ولم کردی من بدی در حقت نکردم💔🙂

بله

منم شیش ماه پیش کات کردم

مشکلی نداشتیم دوسش داشتم اما اولویت نبودم اونقدر و قصد ازدواج هم تهش نداشت

منم شیش ماه پیش کات کردم مشکلی نداشتیم دوسش داشتم اما اولویت نبودم اونقدر و قصد ازدواج هم تهش نداشت

منم فکر میکردم قصد ازدواج داشت .همه چی خوب بود یهو بی دلیل گفت حالم خوب نیس نمیتونم باهات ادامه بدم میخام یه مدت  تنها باشم

منم فکر میکردم قصد ازدواج داشت .همه چی خوب بود یهو بی دلیل گفت حالم خوب نیس نمیتونم باهات ادامه بدم ...

امیدوارم زودتر قلبت ترمیم بشه و با آدمی که واقعا لایقته آشنا بشی❤️

امیدوارم زودتر قلبت ترمیم بشه و با آدمی که واقعا لایقته آشنا بشی❤️

ممنون عزیزم همچنین ❤ خودم بلاکش کردم ولی اون نکرده

ممنون عزیزم همچنین ❤ خودم بلاکش کردم ولی اون نکرده

مهم اینه که اون برا تو تموم بشه

2824
2823
2791
2779
2792