2777
2789

بچه ها اولویت کسی بودن چجوریه؟

دیدید کسی براتون مهم باشه براش مهم باشید اما موانعی باشه و نتونید زیاد باهم باشید؟و اینکه دوتاتونم منتظر هم باشین؟

این منتظر موندن برای شخصی که از ته قلب دوسش داری بنظرم خیلی ارزش داره حتی اگه موانع داشته باشه تو راهمون

اولویت کسی نبودم

نیستم

و نخواهم بود. 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال من از یه کشور دیگ اس، قراره دانشگاه امو ک تموم کردم برم پیشش، گف من ۱۰ سال هم منتظرت میمونم غیر ...

عزیزم این دیگه خیلی غیر عادیه و خب ی کشور دیگس .ولی اینی ک من میگم ۱۰۰ هزار متر از هم فاصله داریم و اینکه همدیگه رو بیرون اتفاقی میبینیم ولی خب ی سری موانع هست که بنظرم ارزش داره منتظر بمونم براش

خب زیاد باهاش گرم نیستم ولی بخاطرم دعوا کرد و ابروش شکست🥲😅

خخخخخ عوضش ما خیلی مجازی دعوا و بحث میکنیم قهر میکنیم دوباره خوب میشیم اما اگه بیرون همو ببینیم موش میشیم😂😂😂😂