2777
2789
عنوان

النگو خزه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 38 پست
چه ربطی داره طرف پول داره طلاهای دیگه میخره ولی النگو نه مثلا خودم و خواهرم طلا زیاد داربم مخصوصا ...

هرکی سلیقه ای داره اینکه یکی دوس نداره النگو بخره دلیل به خز بودنش نیست. منم دستبند دوس ندارم ولی اکثرا اونایی که نمیتونن بخرن اینو میگن خودم دیدم

هیچوقت از روی ظاهر کسیو قضاوت نکنید. نود درصد اونایی که خدارو قبول دارن خدا قبولشون نداره...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر کی هرچی دوس داره میتونه استفاده کنه یکی النگویکی دستبند یکی ...‌بنظرم خزمغزاوناییه ک میگن خزه.اصلا کی خز بودن رو تعیین میکنه.اصلا اینایی ک میگن خزه کی باشن ک بخوان تعیین کنن.

هرکی سلیقه ای داره اینکه یکی دوس نداره النگو بخره دلیل به خز بودنش نیست. منم دستبند دوس ندارم ولی اک ...

من به نظرم خزه ولی

به نظرم برای سن بالاها مناسبه

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین