2777
2789

بجها کرم پودرمعرفی کنید کع‌فاقد چربی باشه خسته شدم از جوش دکتر رفتم نزدیک۳ تومن خرج‌کردم‌الان دوباره جوش زدم چندتا حس میکنم‌برا کرم‌پودر باشه کرم‌پودر فاقد چربی کع جوش نزنیم چی سراع دارید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من تولیدکنندع لوازم آرایشی ارگانیکم  اصلا کرم پودر فاقد چربی وجود نداره نمیشه ک بر پایه ...

ممنون عزیزم شما چی پیشنهاد میکنید که جوش نزنم اخه دکتر گفت هرچی استفادع میکنی بر پایه ی اب باشه و فاقد چربی که‌جوش نزنی

جدی استفادع کردین راصی بودید

اره از هر دور راضی بودم فارماسریز بهتره ولی گرونتره و دیگ تو بازار ایران پیدا نکردم ولی اکتی پور بی نظیره و پیدا میشه جفتش کار فرانسه ست

ممنون عزیزم شما چی پیشنهاد میکنید که جوش نزنم اخه دکتر گفت هرچی استفادع میکنی بر پایه ی اب باشه و فا ...

عزیزم روتین پوستی داری؟؟ اگ هرشب صورتتو بشوری با شوینده و آبرسان بزنی ارایشتم همیشه اصولی پاک کنی روبالشتی هم تمیز باشع جوش نمیزنی البته اگ دلیلش داخلی نباشه