2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مال من ۷روز گذشته ولی هیچ خبری نیست دو روز بعد تاریخم زدم چیزی نبود ب نظرت چه بکنم

خداجونم ممنونم معجزت دیدم 🥲🥲‌‌.                                 امامای مهربونم ممنونتم ک دعای من گناه کار براورده کردین🥲🥲 لطفا مواظب نی نی و مامان باباشم باشین تا بسلامتی دل خوش بیاد بغلمون خداجونم شکرت میدونم مواظبی خودت دادی انشالله قسمت همه منتظرا 
نمی توانم شرایطم سخته میخام زود بفهمم ک سرکار نرم کارم سنگین

اگه خدا بخواد بمونه میمونه من میرفتم کارخونه کار سنگین داشتم ولی ۷ هفته فهمیدم باردارم و موند

😑 لایک نمیخوام ریپلای کن😐

بی بی زدی دوباره

ن والا فقط همون دو روز بعد تاریخم زدم اصلا من قبل این ک پریود بشم سینه هام درد میگره رونم کمرم درد میگرن ولی این ماه فقط وقت تخمک گذاری سینه هام سفت شدن بعدش خوب شدن دیگه تا حالا اصلا هیچی نشده ک فکر بکنم می

خوام پریود بشم دو روز بعد وقت پریودی هم بی بی زدم منفی بود تور خدا برام دعا بکنید

خداجونم ممنونم معجزت دیدم 🥲🥲‌‌.                                 امامای مهربونم ممنونتم ک دعای من گناه کار براورده کردین🥲🥲 لطفا مواظب نی نی و مامان باباشم باشین تا بسلامتی دل خوش بیاد بغلمون خداجونم شکرت میدونم مواظبی خودت دادی انشالله قسمت همه منتظرا 
یعنی منفی بود؟ ماه چندم اقدامین؟

اره دیگه گلم  ماه دوم  اصلا فکرشو نمیکردم منفی بشه  ، چون چندساله پیش اولین امپولهای تحریک و زدم حامله شدم  ماه پیش که نشدم این ماه هم فک نکنم دیروز منفی بود