2777
2789
عنوان

راننده ی مبتدی

915 بازدید | 18 پست

آیا طبق قانون پشت ماشینتون برچسب راننده ی مبتدی را چسبونده اید؟

تعداد رای : 17
نظرسنجی
خیر
11
64%
بله
1
5%
به نظرم لازم نیست
1
5%
خیلی خیلی لازم است
4
23%
 اهدنا الصراط المستقیم...

اسکلمون میکنن تو‌خیابون این کارا چیه😂

در سرزمینی که سقفها سوراخاند از مردم میخواهند به باران شک نکنند.نان هر روز کوچکتر میشود، اما دستانی که آن را میپزند، هر روز بزرگتر. عجیب نیست که شهر فرو میریزد، وقتی نگهبانانش، معمار ترکها هستند.مردم ساکتاند و سکوت، نه از ترس، که از شمارش می آید. شهر پر از اسم هاییست که دیگر صدا ندارند، اما از حافظه پاک نشدهاند. هر چه بیشتر حذف میکنند، حافظه فشرده تر میشود؛ و چیزی که فشرده شود، اگر نترکد، میبرد.این وضع ماندنی نیست، چون با خاموش کردن صدا، معنا از بین نمیرود؛ فقط عمیقتر میشود. آنها به این آرامش دل بستهاند، بی آن که بفهمند سکوتی که با زور ساخته شود، تکیهگاه نیست. ما این اسم ها را به خاطر میسپاریم ، نه برای سوگواری همیشگی، برای این که فراموشی، آخرین چیزیست که اتفاق نخواهد افتاد.... #ahura

اسکلمون میکنن تو‌خیابون این کارا چیه😂

ولی اینجوری متوجه شرایطتون هستن به هر حال مسلط نباشیم ممکنه خاموش کنیم یا آروم برونیم بنظرم بقیه بدونن بهتره

اهدنا الصراط المستقیم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی اینجوری متوجه شرایطتون هستن به هر حال مسلط نباشیم ممکنه خاموش کنیم یا آروم برونیم بنظرم بقیه بدو ...

کلا خانوم باشی و پشت فرمون از قصد میپیچن جلوت و اذیتت میکنن دیگه چه برسه اون‌برچسبم بزنی

یسریا خیلی بدفرهنگن

در سرزمینی که سقفها سوراخاند از مردم میخواهند به باران شک نکنند.نان هر روز کوچکتر میشود، اما دستانی که آن را میپزند، هر روز بزرگتر. عجیب نیست که شهر فرو میریزد، وقتی نگهبانانش، معمار ترکها هستند.مردم ساکتاند و سکوت، نه از ترس، که از شمارش می آید. شهر پر از اسم هاییست که دیگر صدا ندارند، اما از حافظه پاک نشدهاند. هر چه بیشتر حذف میکنند، حافظه فشرده تر میشود؛ و چیزی که فشرده شود، اگر نترکد، میبرد.این وضع ماندنی نیست، چون با خاموش کردن صدا، معنا از بین نمیرود؛ فقط عمیقتر میشود. آنها به این آرامش دل بستهاند، بی آن که بفهمند سکوتی که با زور ساخته شود، تکیهگاه نیست. ما این اسم ها را به خاطر میسپاریم ، نه برای سوگواری همیشگی، برای این که فراموشی، آخرین چیزیست که اتفاق نخواهد افتاد.... #ahura

من گواهینامم مال خیلی سال پیشه اونموقع اینچیزا مد نبود😅

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

مگه همچنین چیزی هم بوده من نمیدونستم! 

اتفاقا چند وقت پیش برا خودم فکر میکردم من زمانی که گواهینامه گرفتم اوایلش یه متن بنویسم بزنم پشت شیشه که مبتدی هستم و بقیه راننده ها شرایطم رو درک کنن بعد گفتم شاید این ایده ی مسخره ای باشه و به خودم خندیدم😁