2777
2789
عنوان

درد پریود

90 بازدید | 6 پست

سلام سوال از دختر ها و خانوم ها در مورد پریود شدن 

1 نامزد من پریود شده چه کنم؟

2 چرا رفتم نزدیکش جرم داد؟

3چی بدم بخوره؟

4 میشه برای همیشه از دردش خلاص شد؟

و الان دو ساعته باهام قهره و اینکه از گربمون خیلی متنفر شده؟

سس + ماست = 🌊

یه مسکن بده بخوره

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب واقعیت اینه که خانوما دوران پریودی حساس میشن ه خاطر تغییرات هورمونی و خونی که از دست میدن... 

دلیل اینکه نزدیک نامزدتون رفتید و عصبانی شد بستگی داره چجوری و با چه حالتی و برای چی نزدیکش رفتین... 

میتونی بهش غذاهای گرم و مقوی بدی بخوره یا خوراکی که دوست داره و حالشو خوب میکنه(البته اگه اون خوراکی مضره یا طبع سرد داره یه چیز دیگه بده) 

در مورد خلاص شدن از این درد، فکر نمیکنم به طور دائمی و کامل بشه ازش خلاص شد ولی اگه کلا غذاهای گرم و مقوی بخوره، درد های پریودش خیلی کمتر میشه... 

دلیل قهر کردنشم میتونه این باشه که حس کرده شما تو این شرایط سختی که قرار گرفته، درکش نمیکنین و این خیلی حس بدی داده بهش... 

پیشنهاد من بهتون اینه که تا میتونید بهش محبت کنید، ناز و نوازشش کنید، چیزی که دوس داره براش بخرید، خلاصه حسابی هواشو داشته باشین درست میشه ایشالله

چی بدم این انگار خیلی درد داره گربه رو مثل گوجه پرت کرد 

پس سعی کن درکش کنی

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره