2777

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ورزش کن پیاده روی ، چند سالته راستی 

اگه سنت کمه به نظرم زود لاغر شی البته به متابولیسم بدنت و سردی ، گرمی بدنتم نگا می کنه 

And God is the best Lily in my world ^^🌱... یا زهرا 💓 ................من و دخترم که تو راهه
ورزش کن پیاده روی ، چند سالته راستی  اگه سنت کمه به نظرم زود لاغر شی البته به متابولیسم بدنت و ...

من ۲۱

و اینکه پشت کنکور موندم و۲۰کیلو اصافه وزن پیدا کردم 

قبلا ۶۰بودم وواقعا زیبا بودم

من قبلا تو دوماه تونستم ده کیلو کم کنم

دقیق نمی دونم چون فرصت نشده برم وزن کنم  اما سایز کم کردم شلوار گشاد شده

وای چقد عالییی

من واقعا خیلی افسرده شدم اعتماد بنفسم رفته 

لباسام کلا تنگن واسم واصلا تنمم نمیرن

چیکارا میکنی وزن اولیت چقدر بود

من تو خونه ورزش می کردم کالری شماریم می کردم با زیره روزی تقریبا ۱۶۰۰ کالری  ، الانم که ماه رمضونه روزه خیلی به پاکسازی بدن کمک می کنه و اگه اصولی غذاتو کم کنی خیلی لاغر می شی 

من همه چی تقریبا مصرف می کردم اما کم خودم فک می کنم یه پنج کیلو کم کردم فعلن البته اگه فعالیتم بیشتر کنم بیشترم کم می کنم  

And God is the best Lily in my world ^^🌱... یا زهرا 💓 ................من و دخترم که تو راهه
من ۲۱ و اینکه پشت کنکور موندم و۲۰کیلو اصافه وزن پیدا کردم  قبلا ۶۰بودم وواقعا زیبا بودم من ق ...

عه چه جالب منم ۲۳ ام 

منم خیلی اضافه وزن تقریبا مثل تو دارم ، نگا ما که سنمون پایینه خیلی زود تر وزن کم می کنیم یه شیش ماه اگه ورزش کنی و غذاتم کم کنی مطمئن باش کم می کنی 

من ۲۱ و اینکه پشت کنکور موندم و۲۰کیلو اصافه وزن پیدا کردم  قبلا ۶۰بودم وواقعا زیبا بودم من ق ...

خیلی عالیه اما برا لاغر شدن زیاد عجله نکن که بخوای تو یک ماه خیلی کم کنی ، به نظرم کم کم پیش برو یکم فقط تلاش کنی عالی می شی 

خیلی عالیه اما برا لاغر شدن زیاد عجله نکن که بخوای تو یک ماه خیلی کم کنی ، به نظرم کم کم پیش برو یکم ...

البته الانم عالیه زیاد به نظرم اضافه نداری قدت چنده ؟