2777
2789
عنوان

این ویژگی بدی هست؟ 🥺🥲❤

81 بازدید | 7 پست

سلام خانما. 

دفاع از حق در هر شرایط و به هر قیمتی، کار بدیه؟ 

ویژگی بدیه؟ 

حتی اگه بقیه از ما ناراحت بشن بخاطر کار شاید اشتباهشون؟ 

🥲🥲🥲🥲

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

بیشتر مردم طرف رو به عنوان ادم ستبز و اعصبانی میشناسن وگرنه در کل خوبه

این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر مردم طرف رو به عنوان ادم ستبز و اعصبانی میشناسن وگرنه در کل خوبه

آره🥺🥺🥺 همه فکر می کنن بداخلاق و جدی و خشکم. 

اما اینطور نیست؛ فقط تا بتونم از حق دفاع می کنم. 

دلم میخواد آدما مسئولیت کارشون رو قبول کنن. 

از دروغ و جر زنی متنفرم... 

🥲🥲

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
بنظر شخصی خودم اگه به ما مربوط نشه آره مثلا دو نفر دیگه بحث دارن ناخواسته بریم داخل بحثشون و از حق ...

نه اینجوری نه. 

مثلا جایی که کسی از حق دفاع نمی کنه و صحبت نمی کنه، من طرفداری می کنم. 

آره🥺🥺🥺 همه فکر می کنن بداخلاق و جدی و خشکم.  اما اینطور نیست؛ فقط تا بتونم از حق دفاع می کن ...

منم اینطوریم تحمل ندارم بخصوص اگه انکارم میکنن مناسفاته من تصمیم گرفتم دیگع سکوت کنم چون ادما درک نمیکنن هبچ به ادم هزارتا حرف میگن

این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور