من ۲۴ سالمه و ۴ سال عقدم. من تولد خودم ک میشد،هرسال تولد گرفتم کیک گرفتم. خواهرشوهرام کادو ندادن ک هیچ، یه تبریک خشک و خالی هم نگفتن. حتی شوهرم تولدم کیک خرید یباری رفت خونه مادرش،اونم بدون من رفت..چند بار دیگه ک اصلا تبریک و کادو ندادن.حتی خودش ک شوهرم بود برام کادو نخرید.
امروز تولد خواهرشه. دیروز تا ساعت ۸ شب چیزی نخرید،همینجوری ساعت نه شب بود. بهش گفتم تولد خواهرته ها،گفت عه یچیز بخریم. آقا رفته ادکلن ۲ میلیونی بخره.گفتم نخر. رفت عطر ۷۰۰ تومنی بخره گفتم نخر.خودمون قصد داریم امروز ۱۵۰۰. ولی توی جیبت ۷۰۰ تومن بیشتر نیست. نخر.
میگه میخرم به حساب تو. گفتم یعنی چی. من ۴ سال تولد گرفتم هیچکس بهم کادو نداد که هیچ انتظارم نداشتم،ولی یا تبریک ک چیزی نبود .
من اگه قرار باشه برای یکیشون ۲ تومن هدیه بخرم .بقیه هم انتظارشان میره بالا میگن برا ماهم بخره. ده تا خواهر شوهر دارم. ولی عروس ۲ تا بیشتر نیستیم.
الان بهم میگه برو از پدرت پول بگیر قصدم رو بدم. گفتم یعنی چی براشون هدیه میخری. دیروزم که ۷۰۰ دادی گوشت گوسفند گرفتی. نزیک ۳ تومن این دوهفته خوراکی خریدی براشون. قبل از عید هم ۵ تومن دادی. براشون نفری یه دونه روسری و شال گرفتی. کلا قبل عید ده تومن خرجشون کردی. .همه شونم متاهل و بچشون همسن منه.
وقتی اونا کادو ندادن عیب نداشت به قول خودت حتما نداشتن ولی یه تبریک نگفتن. اونوقت توهم برام چیزی نخریدی گفتی منم چیزی نداشتم.گفتم نداشتن دیگه
حالا تو بدهکاری داشتی بهم پول ندادی خرجم نکردی.ولی تولد خواهرش میری کادو ۳۰۰ تومنی میخری حتی اگه نداشته باشه.فقط موقع من نداره.گفتم توام مثل خودشون نخر وقتی نداری .چطور وقتی پول نداری برا من نمیخری. ولی برا اینا باید حتما بخری. حالا صبح الان بهم کلی حرف زد. حس میکنم من جایگاهی براش ندارم