2777
2789
عنوان

شوهر بد

293 بازدید | 28 پست

من ۲۴ سالمه و ۴ سال عقدم. من  تولد خودم ک میشد،هرسال تولد گرفتم کیک گرفتم. خواهرشوهرام کادو ندادن ک هیچ، یه تبریک خشک و خالی هم نگفتن. حتی شوهرم تولدم کیک خرید یباری رفت خونه مادرش،اونم بدون من رفت..چند بار دیگه ک اصلا تبریک و کادو ندادن.حتی خودش ک شوهرم بود برام کادو نخرید.

امروز تولد خواهرشه. دیروز تا ساعت ۸ شب  چیزی نخرید،همینجوری ساعت نه شب بود. بهش گفتم تولد خواهرته ها،گفت عه یچیز بخریم. آقا رفته ادکلن ۲ میلیونی بخره.گفتم نخر. رفت عطر ۷۰۰ تومنی بخره گفتم نخر.خودمون قصد داریم امروز ۱۵۰۰. ولی توی جیبت ۷۰۰ تومن بیشتر نیست. نخر.

میگه میخرم به حساب تو. گفتم یعنی چی. من ۴ سال تولد گرفتم  هیچکس بهم کادو نداد که هیچ انتظارم نداشتم،ولی یا تبریک ک چیزی نبود . 

من اگه قرار باشه برای یکیشون ۲ تومن هدیه بخرم .بقیه هم انتظارشان میره بالا میگن برا ماهم  بخره. ده تا خواهر شوهر دارم. ولی  عروس ۲ تا بیشتر نیستیم.

الان بهم میگه برو از پدرت پول بگیر قصدم رو بدم. گفتم یعنی چی براشون هدیه میخری. دیروزم که ۷۰۰ دادی گوشت گوسفند گرفتی. نزیک ۳ تومن این دوهفته خوراکی خریدی براشون. قبل از عید هم ۵ تومن دادی. براشون نفری یه دونه روسری و شال گرفتی.  کلا قبل عید ده تومن خرجشون کردی. .همه شونم متاهل و بچشون همسن منه.

وقتی اونا کادو ندادن عیب نداشت به قول خودت حتما نداشتن ولی  یه تبریک نگفتن. اونوقت توهم برام چیزی نخریدی گفتی منم چیزی نداشتم.گفتم نداشتن دیگه

حالا تو بدهکاری داشتی بهم پول ندادی خرجم نکردی.ولی تولد خواهرش میری کادو ۳۰۰ تومنی میخری حتی اگه نداشته باشه.فقط موقع من نداره.گفتم توام مثل خودشون نخر وقتی نداری .چطور وقتی پول نداری برا من نمیخری. ولی برا اینا باید حتما بخری. حالا صبح الان بهم کلی حرف زد. حس میکنم من جایگاهی براش ندارم

میدونم ازپدرت قرص نگیرازخودت وخواسته هات نگذر

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجوری انتظار همشون میره بالا. وقتی تولدش آنقدر هزینه میکنی . عروسیش یا موقع ازدواجش باید بیشتر ازاین هزینه  کنی. هنوز برای من ۵۰ تومن کادو نداده.حتی خانوادش

. جشن تولد نگرفتن ولی کادو رو میگیرن. متی ک جشن گرفتم هیچکس هیچی نداد. این هدیه رو گفتم موقع عروسیش میدادی. ما حتی موقع عقدمون هیچی ندادم بهمون

عزیزم کسی که نداشته باشه و بدونه قسط داره خرج نمیکنه 

شک نکن داره و به تو نمیگه 

وگرنه عقل سلیم اینکارا رو نمیکنه 

تیکه تیکه شد از بابات پول نگیریا 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

اینقدر بهم فشار اومد که نتونستم تا آخرشو بخونم ... عزیزم تقصیر خودته چرا به شوهرت میگی تولد خواهرته که اونم بهت بگه به حساب تو میخرم  نه از اونا انتظار کادو و تبریک گفتن داشته باش نه اینکه برا تولداشون چیزی بخر.

میدونم ازپدرت قرص نگیرازخودت وخواسته هات نگذر

من جشن گرفتم بهم کادو ندادن حتی یه تبریک. شوهرم هم همینطور

ولی اونا جشن نگرفتن کادو میگیره شوهرم

شوهرم‌مقصره 

من زنشم جشن گرفتم برام کادو نگرفت. برا خاهراش جشن نگرفته کادو میگیره. شوهرم قراره اشمب براش کیک تولد هم بگیرم به علاوه برای ۲۰ نفر کباب و....هه

اینقدر بهم فشار اومد که نتونستم تا آخرشو بخونم ... عزیزم تقصیر خودته چرا به شوهرت میگی تولد خواهرته ...

الان گرفتیم هست تواتاقمون. بهم‌میگه یارانت رو نمیدم به حسابت. گفتم قرار نیست چیزی بخرم. گفت چرا. گفتم من تولد گرفتم برام هیچی نخریدن. آیا هم تولد بگیرن منم هیچی نمیخرم. تولد نگرفتن برم کادو هم بخرم؟

رفتم به خواهر شوهرم گفتم کیکت تو،میگه نمیخرم.گفتم نخورم بهت کادو نمیدم،شما همتون کیک تولدم رو خوردین،منم میخوام بخورم. فکرکنم فهمیده باشن منظورم رو

من جشن گرفتم بهم کادو ندادن حتی یه تبریک. شوهرم هم همینطور  ولی اونا جشن نگرفتن کادو میگیره شو ...

خونش حلاله

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖