2777
2789

دوستان میخوام از الان تا یک ماه دیگه، یک چالش یک ماهه بدون خرج بذارم: فقط غذا و قبض هامو پرداخت کنم و یه کتاب درسی که احتیاج دارم.کی با من همراه میشه؟

من همیشه در چالش اقتصادی هستم

چون خیلی دقت می کنم تو خرج کردن

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من امروز داشتم فکر می‌کردم برم لباس بخرم و اول ماه هم برم باشگاه. حالا واقعا هم هردو رو لازم دارم ولی خب پولش زیاد می‌شه.اگه یکی‌دوماه دیگه صبر کنم، از لحاظ مالی کمتر بهم فشار میاد. برای دوستمم باید کادو بخرم، وسوسه شدم چندتا کتابم بگیرم. 

بذار فکر کنم ببینم همراه شم یانه؟🤔😅

یکماه چیزایی که میخوامو نخرم ماه بعد باید دوبرابر پول بدم.این چالشا برا یه اقتصاد باثباته نه ما

آره واقعا. منم قبل عید هی جلوی خودمو گرفتم که حالا دیر نمی‌شه فلان چیزو نخر، الان همونا کلی گرونتر شده. 

می‌ترسم الان نخرم دوماه دیگه باز گرونتر بشه

الان همه ی ملت بطور اتوماتیک توی چالش اقتصادی هستن. پول اضافه ای جز برای خرج زنده موندن ندارن که بخوان بر نفس خود غلبه کرده و جلوی هزینه ها و بریز و بپاشا و سفرهای داخلی و خارجی و لباسهای رنگ و وارنگ و اثاث خونه ی مد روز و خرید غیر ضروری طلا و لوازم آرایش و کلاسهای مختلف رو بگیرن عزیز. هر ماه در حد همین چالش شما دارن زندگی رو پیش میبرن

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
 من امروز داشتم فکر می‌کردم برم لباس بخرم و اول ماه هم برم باشگاه. حالا واقعا هم هردو رو لازم د ...

همراه شو 

به دوستت هم بگو چالش بود حق خرید نداشتم...

من در تمام عمر اینگونه سفر کردم "گیلان به سمت مشهد وگیلان به سمت قم"
الان همه ی ملت بطور اتوماتیک توی چالش اقتصادی هستن. پول اضافه ای جز برای خرج زنده موندن ندارن که بخو ...

ما کادو هم میدیم به هم طبق چیز هایی که دوس داریم نیست 

طبق چیزهاییه که نیاز داریم داشته باشیم...

حالا در قالب هدیه بهم میدیم

ما کادو هم میدیم به هم طبق چیز هایی که دوس داریم نیست  طبق چیزهاییه که نیاز داریم داشته باشیم. ...

حالا انقدر هم ایه یاس خوندن جالب نیست...

ما شرکت میکنیم توی چالشت...

از الانم مارو برنده بدون...خخخ

همراه شو  به دوستت هم بگو چالش بود حق خرید نداشتم...

ولی چالش خوبیه. منم یه سری قسط و قرض دارم که دوست دارم همونا صاف بشه دیگه سمت قسط و قرض نرم. اگه یه ماه سختی بکشم یه ذره اوضاعم روبه‌راه‌تر می‌شه.

خب منم هستم.