2789
عنوان

مسافرت

111 بازدید | 14 پست

دلم میخواست برم ترکیه یا مالزی ولی چقد گزون شده یادمه تور ترکیه سه تومن بود الان شده ۱۲تومن 😿😿😿😿مالزیی ده تومن بود شده ۴۵تومن پشیمونم نرفتم 🤐🤐فک کنم ماباید مسافرت های خارجی رو ب گور ببریم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیلی

پس این  ی مرض نیست خداراشکر🤣🤣🤣ازبس تنهارفتم دلم نمیخواد باشوهرم جایی برم وقتی بام جایی میاد خونمو میکنه توشیشه ازبس عجوله و من حوصلههههههه دار دلم میخواد همه جارابگردم ولی برعکس با پدرم خوش میگذره مثل خودمه✌🏻دوستانه هم ک دیگه اوووووف 

عزیزم خوبه حداقل مسافرت های داخلی روبه گور نمیبری ما اینم به گور بردیم

اینم تا گرون نشده باید بریم بگردیم واگر ن همینم تادوسال دیگه باید ب گور ببریم عشقم سعی کنیم سالی سه تابریم همه جارا گشته باشیم🥺

خدا تو قران گفته در زمین من بگردید و سیرکنید و با شگفتی های خلقت اشنا شوید ولی بااین گرونی گشتن ک هیچ شکممونم به زور سیر میکنیم دستورات خدارو هم انجام نمیدن برای رفاه هم باید حصرت بکشیم 😭😭😭😭😭😭

خدا تو قران خیلی چیزا گفته ولی خودش هم عملی نمیکنه نجاتمون بده ازین بدبختی

هر امتی مسئول تمدن خودشه وخودش باید خودشا نجات بده اونم خدا گفته تو قران سرنوشت هرامتی دست خودشه فعلا ک مسئولین ما صدای خرو پفشون این امتو داره به سمت نیست شدن میبره🙄