دوستان دختر خاله بنده چند ساله ازدواج کرده دوتا بچه داره یکی دختر يكي پسر،چند وقت پیش یه پسری از آشناها به من پیام داد و گفت از دخترخالت خبر میگیری به من بگی ،منم گفتم آخه شما چیکار داری دختر خاله منو گفت بگیر میگم گفت از خالت بپرس (که میشه خاله اون)من پرسیدم گفتم ی همچین آدمی سراغ مریم رو میگرفت اون به کل کتمان کرد
پسره باز کرد گفت که ما خیلی وقته باهمیم حالا شوهر مریم گوشیشو گرفته و ازش بی خبرم ،من همینطور مونده بودم که یهو شروع کرد عکس فرستادن از دخترخالم که رفته بودن توی خونه خالم انداخته بودن ،حتی گفت رابطه داشتن باهم من دیگه شروع کردم التماس اونو ول کن اون دوتا بچه داره،دختر خالم چند وقتی بود که همش به شوهرش تهمت خیانت میزد که جدا بشه ازش....
این پسره رو یه جوری شد خالم که میشه مامان دختره فهمیده و به دخترش گفته چرا با فلانی حرف میزنی دختره گفته منو دختر خواهرت کرد(یعنی من)اون با پسره بوده و بعد پسره اومد درمورد اون سوال میپرسید یواش یواش رل زدیم ...
خالم اومده اون حرفو به مادرم زده حالا مادرم از همه چیز خبر داشت اما بازم منو صدا کردنن و بازجویی کردن و خالم گفت من میدونم دخترم با اونه خودتو نزن به اون راه فقط تورو به همین احیا راستشو بگو
منم بازکردم گفتم و عکسارو بهش نشون دادم
حالا نمیدونیم باید چیکار کنیم ،بنظرتون کار من غلط بوده؟
تازه متوجه شدم الکی بااکانت فیک دوست پسرش به شوهرش پیام میداده رل میزده تا دوتایی مدرک جور کنن و به پدر مادرش بگه اون خیانت کرد منم کردم😭
بیچاره شوهرش و بچه هاش ،حالا خالم از ما کمک میخواد منم از پسره بشدت میترسم نمیدونم چیکار کنم