2777
2789
عنوان

دندون

70 بازدید | 7 پست

الان ۵روزه عصب کشی کردم ازدردش داغون شدم...فقط درحال خوردن مسکن وآموکسی سیلینم..روزه هم نمیتونم بگیرم

قبلش به دکتر گفتم که بعدش درد نداره؟؟گفت نه خیالت راحت فقط داروهاتو بخور..منم فکر کردم دردش قابل تحمله ولی نیست..معده درد هم داغونم کرده..

سه روز سرکار نرفتم..مدیرمون بهم پیام داده فردا دیگه حتما بیا..موندم چه کنم‌‌‌..داغوووونم..

چرت آروم نمیشه این درد؟؟

هرکاری فکر کنید کردم..

از آب ونمک وممکن ودنتول گرفته تا اسپری..

گفتم شاید خوب عصب کشی نشده.. روز سوم رفتم پیش دکتره بااینکه دندونم کوچیک بود گفت تراشش میدم‌تا دردش زودتر خوب بشه ولی فایده نداشت..گفت دردت طبیعی

عصب کشی کنی که درد نداره

اولش همسرم همینو گفت..بعد توسایت دیدم‌خیلیا گفتن تا دوهفته حتی بعضیا درد داشتن.. اگه میدونستم اینقدر درد داره اصلا نمی‌رفتم.. چون قبلش درد نداشتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببين اموكسيسيلين حتما به موقع بخور ، ٥ روز گذشته نبايد به نظر درد داشته باشي 

ادامه دار باشه دردت بايد به دكتر بگي، مخصوصا اگه به. ١٠ روز رسيدو خوب نشد

يعني بدون اينكه چيزي بخوري درد داري يا اينكه چيزي ميخواي بخوري درد ميگيره؟ اگه بدون اينكه چيزي بخواي بخوري درد ميگيره طبيعه 

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

اولش همسرم همینو گفت..بعد توسایت دیدم‌خیلیا گفتن تا دوهفته حتی بعضیا درد داشتن.. اگه میدونستم اینقدر ...

من دو تا عصب کشی کردم درد نداشت چون رگ عصب دندون میسوزونند و دیگه دندون رگ عصبی نداره درد رو منتقل کنه ولی الان شما باید به دکترت مراجعه کنی پاسخگو باشه پنج روز درد آخه

همه چیز بستگی به خودت داره توقع فقط از خودت باشه دیگه ناراحت نمشی  گاهی به خود فکر کن برای خودت وقت بزار ❤
ببين اموكسيسيلين حتما به موقع بخور ، ٥ روز گذشته نبايد به نظر درد داشته باشي  ادامه دار باشه د ...

اصلا بااون قسمت نمیخورم..ولی بدون اینکه چیزی بخورم یه چندساعت که اثر مسکن میره دردش شروع میشه

من دو تا عصب کشی کردم درد نداشت چون رگ عصب دندون میسوزونند و دیگه دندون رگ عصبی نداره درد رو منتقل ک ...

خودش گفت تا یک هفته درد داری ولی اینو قبل ازکار بهم‌نگفت روزسوم درد که رفتم‌بهم گفت..

حس میکنم دندونم عفونت کرده..دکتر که معاینش کرد گفت طبیعی دردش