2777
2789
عنوان

به دادم برسین

316 بازدید | 14 پست

خانوما بهم بگین چیکار کنم

شوهرم خیلی مرد‌ خوبیه از همه نظر،یه پسر ۱ساله هم دارم،مستاجرم،خونه ای ک‌ زندگی‌ میکنم خیلی خیلی سروصدای.از یه طرف پارک،از یه طرف مدرسه است ،سر نبش و خیابون اصلی ....خلاصه خیلی سروصدایه،من حتی ثانیه ای آرامش ندارم اونجا ،حتی درست نمیتونم بخوابم،همسرم سرو صدا براش مسئله ای نیست.هربار بهش میگم بیا خونه رو عوض کنیم میگه تو حساسی.وگرنه خونه ی خوبیه

کلافه شدم بخدا.دیگه‌ نمیدونم باید چی کار کنم.هیچ انگیزه ای دیگه برای زندگی‌ ندارم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببین شوهرت الان مخصوصا با توجه به هزینه ها اصلا انگیزه ای برای جابجایی نداره تو خودت از توی دیوار با توجه به قیمتا بگرد یه خونه مناسب پیدا کن بعد ببرش ببینه که در مقابل عمل انجام شده قرار بگیره نخواد خودش هی وقت بذاره بگرده ضمن اینکه به بودجه تون هم بخوره که دیگه بهونه نداشته باشه 

خودت بگرد انشاالله یه خونه ساکت و آرام پیدا میکنی .

چون آرامش تو از هر چیزی مهمتره 

تمام نا تمام من
با تو تمام می شوم ..
ببین شوهرت الان مخصوصا با توجه به هزینه ها اصلا انگیزه ای برای جابجایی نداره تو خودت از توی دیوار با ...

تازه یک بار نصف وسایل رو هم تو کارتن‌ گذاشتم اما آخرم نشد جا به جا شیم

احتمالا خودش شب که ساکته میاد خونه نمی‌فهمه چه خبره 

برعکس نظامیه ظهر خونه اس.ولی کلا توی هر شرایطی می‌تونه راحت بخوابه و زندگی کنه.همش‌ هم میگه تو دیگه حساسی این همه آدم دارن توی این ساختمون زندگی‌ میکنن.ولی من واقعا دیگ‌ بریدم.نمیدونم چیکار کنم

برعکس نظامیه ظهر خونه اس.ولی کلا توی هر شرایطی می‌تونه راحت بخوابه و زندگی کنه.همش‌ هم میگه تو دیگه ...

چی بگم خودش باید درک کنه آرامش شما هم ملاکه 

سعی کن با حرف متوجهش کنی

در مسیر مینیمالیسم