2777
2789
عنوان

کیومرث پور احمد خودکشی کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4512 بازدید | 65 پست
جهل شما مردم آنقدر زیاده که اگه خودشم از توی گور بیاد بیرون بگه من خودکشی کردم  شماها میگید نه ...

آره درسته خودکشی کرده اما خودکشی که به زور و اجبار بوده 

مثل تمام جوونامون که تو این ۶ماه اخیر خودکشی کردن و...

آره درسته خودکشی کرده اما خودکشی که به زور و اجبار بوده  مثل تمام جوونامون که تو این ۶ماه اخیر ...

شما بودی دیدی ایشونو؟؟؟ 

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره درسته خودکشی کرده اما خودکشی که به زور و اجبار بوده  مثل تمام جوونامون که تو این ۶ماه اخیر ...

خودکشی کاملا یه امر روانی محسوب میشه ،و به روحیات طرف برمیگرده.

من خودم جوونه امروزم 

با قشر ضعیف جامعه بنا به دلایلی خیلی زیاد برخورد دارم 

کمترین میزان خودکشی مال همین قشر ضعیفه و بیشترین میزان برای قشر میانی و قشر بالای مملکته،

خودکشی کاملا یه مشکل فردیه،و ربطی به شرایط ندارن.

برام یک قلب سبز💚بفرست تابرات صلوات بفرستم.توهم برام یک دونه بفرستی اگه دلت خواست.
بله بودم و دیدم

عه چ جالب

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

خودکشی کاملا یه امر روانی محسوب میشه ،و به روحیات طرف برمیگرده. من خودم جوونه امروزم  با قشر ...

تو رو خدا ادم باشید برید دلیلی که یه ادم دچار افسردگی میشه رو بخونید مطالعه داشته باشید چرا هرررر چیز غلطیو برای اثبات افکارتون مینویسید؟؟؟

بس کنید دیگه 

افسردگی بعد اجتماعیش کمون میکنه یعنی پنهان میشه و خطرناک ترینه که برمیگرده به شرایط اجتماع 

اه