2777
2789
عنوان

کیومرث پور احمد خودکشی کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4512 بازدید | 65 پست
رواج خودکشی با برچسب شیک ، مرگ خودخواسته! از جماعت سلبریتی بی ارزش تر تو این مملکت آفریده نشده. اغل ...

ولی ایشون آدم نادان وبیخودی نبود

باسواد ،،،   باشخصیت بود

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه گفت شهرماخودکشی کرده انقد جا چرا اومدی اینجابنده،خدا

شهرتون کجاس؟شاید همشریته خو

کوردم  من دختر کاوه اهنگرم من بزرگ شده کوه های زاگرسم خدایا خاکمو مرز های کشورمو خیلج تاابد فارسم رو از همه بد خواهانش در امون بذار خدایا نذار کشورم به تاراج بره

ولی ایشون آدم نادان وبیخودی نبود باسواد ،،،   باشخصیت بود

دقیقا ادم سرشناسی بود

کوردم  من دختر کاوه اهنگرم من بزرگ شده کوه های زاگرسم خدایا خاکمو مرز های کشورمو خیلج تاابد فارسم رو از همه بد خواهانش در امون بذار خدایا نذار کشورم به تاراج بره

چقدر بی رحمانه به هنرمند انگ میزنی. حتما روزه هم هستی    

نه روزه نیستم. کاری به هنرمند ندارم، اینکه میگن مرگ خودخواسته. این غلطه، اینکه رواج میدن و از نظر روانی جامعه رو هدف میگیرن این غلطه و ... 

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...

شهرتون کجاس؟شاید همشریته خو

انزلی

نه فک کنم خودش اصفهانی باشه

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

انزلی نه فک کنم خودش اصفهانی باشه

شاید بقول بچه ها ویلا داشته اونجا ارامش داشته رفته اونجا

ولی ایشون آدم نادان وبیخودی نبود باسواد ،،،   باشخصیت بود

کاری به ایشون ندارم، اگرچه تو تمام ادیان خودکشی نهی شده و باید این سواد و دانایی یه جا بکار آدم بیاد.

اما منظورم افرادین که سلامت روانی جامعه رو هدف گرفتن، مرگ خودخواسته فقط باعث تحریک نوجوان های از همه حا بیخبر میشه.

خدارحمتش کنه کسی نمیدونه مشکلش چی بوده

ما ه واره گفت

معنی جملش اعت راض

به ح کو مت ، اوضاع جام عه

نمیدونم،،،جشنو ،اره ام نرفته بود

سیم کارت ندارم  

نه روزه نیستم. کاری به هنرمند ندارم، اینکه میگن مرگ خودخواسته. این غلطه، اینکه رواج میدن و از نظر رو ...

این حرف تون کاملا درست، ولی با اون جمله که گفتین« از سلبریتی بی ارزش تر تو این مملکت آفریده نشده» دلم به درد اومد. 

کاری به ایشون ندارم، اگرچه تو تمام ادیان خودکشی نهی شده و باید این سواد و دانایی یه جا بکار آدم بیاد ...

این،قسمتش درسته بابازی باکلمات اسم قشنگ رورفتار بد میزارن، باعث ترویج میشه

ما ه واره گفت معنی جملش اعت راض به ح کو مت ، اوضاع جام عه نمیدونم،،،جشنو ،اره ام نرفته بود سیم ک ...

یعنی چی خودتو بکشی بخاطر ممکلت حالا درسه باید پشت هم باشیم ولی نه اینجوری😐

هیچی نگیم دیگه منم سیم کارت نداره ب والله

یعنی چی خودتو بکشی بخاطر ممکلت حالا درسه باید پشت هم باشیم ولی نه اینجوری😐 هیچی نگیم دیگه منم سیم ...

دیگه دقیقشو نمیدونم

خولامصب زندگیتوبکن صدتامثه توهستن بادانش و شعور ت کناربیاباقضیه تابعد

حالا مردی کک کی گزید

این حرف تون کاملا درست، ولی با اون جمله که گفتن« از سلبریتی بی ارزش تر تو این مملکت آفریده نشده» دلم ...

بله اغلب بی ارزشن.

هم جامعه رو معمولا بهم میریزن، هم الگوهای غلطی برای مردم، مخصوصا رده سنی نوجوان هستن. 

چند روز پیشا مهراب قاسمخانی بود گمونم، از واژه ممنوع الدخول استفاده کرده بود. گرچه منظورش چیز دیگه ای بود اما کلمه معمولا برای چیز دیگه ای استفاده میشه و میشد واژه جایگزین گذاشت. مخاطب عموم مردمن . یه خانم بازیگر دیگه نوشته بود دوست عزیز ر..... دی و همینو استوری کره بود. 

آدم متاسف میشه واقعا....این سلبریتی هستن؟ من که قبولشون ندارم.