2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هزینه هتل شبی چند بود

من جمعه رزرو کردم، از این خونه های سنتی یک شب حدودا یک و دویست

اینقدر دیگه گشتم کمتر از این پیدا نکردم، چون برام مهم بود که پارکینگ داشته باشه

اکثر جاهای خوب با قیمت مناسب از قبل رزرو شده بودن

------------------------

دوستم پارسال عیدفطر رفت میگفت خیلی شلوغ بود و جلوی مراکز دیدنی صف بود ولی خیلی تعریف میکرد میگفت واقعا ارزش رفتن داره

منم چون شرایط کاریم جوریه که به سختی میتونم مرخصی بگیرم، عید فطر رو انتخاب کردم و گرنه میذاشتم واسه هفته های بعدی اردیبهشت که خلوت تر باشه

منم داشتم الان هتل هارو میدیدم خیلی گرون بود🥲

آره خیلی...

آدم زورش میاد واسه یه شب خوابیدن اینقدر هزینه کنه، چون همش بیرونیم تو هتل نیستیم که وضعیت هتل خیلی مهم باشه، فقط واسه خواب اونجاییم

همون پارکنیگ مهمه که ماشین ادم تو شهر غریب جای مطمئن باشه

نه عزیزم اردیبهشت کلا پیک کاشان رفتنه به خاطر گلاب گیری فقط ممکنه  نسبت به عید فطر یه کوچولو خ ...

اگه هفته دیگه بخوام برم خوبه؟ شما اسم اقامتگاهت چیه منم پارکینگ میخوام

آینده روشنه  
من جمعه رزرو کردم، از این خونه های سنتی یک شب حدودا یک و دویست اینقدر دیگه گشتم کمتر از این پیدا نک ...

ممنون گلم

چقدر یه دفعه هزینه هتل ها و مهمان سراها بالا رفته واقعا زیاده اونم واسه کاشان که جای تفریحی زیادی نداره

ثروت به سمت من می آید ثروت من چیزایی هست که دوست دارم ☺

من قبلا میرفتم الان پسرم فصل امتحاناتشه.. همیشه دو هفته اول اردیبهشت می‌رفتیم اما خونه برا کرایه زیاد بود.هم توی کاشان هم قمصر حیاطهای باغ دار بودن کرایه میکردیم .کاشان هم اکثر املاکی ها خونه یا سوییت داشتن

از قبل رزو میکردین یا میرفتین اونجا گیر میومد؟

سلام عزیزم من کاشانی هستم من یه خونه باغ دارم که به مسافران اجاره میدم حیاطش بزرگه ظرفیت 4 تا ماشین رو داره اگه دوست داشتین تو اپلیکیشن اتاقک باغ ماهان رو سرچ کنید از اونجا روزهای خالی اقامتگاه و قیمت ها و تخفیف ها رو ببینید موفق باشین