بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
از اون نظر😄 عزیزم تو که از دیشب صبر کردی یه دو ساعتم روش. الان بخوری جواب آزمایشت غلط میشه باز یه روز دیگه باید همین راهو بری. با خودت حتما یه آب هلو یا انبه بگیر که شیرینه ببر لحظه ای که آزمایش دادی بخور.
معده ام ضعیفه زودبه زودضعف میکنم مجبورم لقمه ای چیزی بزارم توکیفم بعدآزمایش بخورم
همراه خودت چیزی ببر منم همیشه چیزی تو کیفم هست چون گاهی افت قند دارم
بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه