2777
2789
عنوان

افراد دو قطبی

477 بازدید | 34 پست

سلام دور و برتون کسی رو سراغ دارین ...این افراد درسته ک مثلا مدتی عاشقن مدتی فارغ؟؟

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

میشه بیشتر توضیح بدین؟؟

با همچین کسی تو رابطه ای؟ فقط فرار کن😂

یه ثانیه در حد مجنون عاشقتن،و اصلا ثباتی ندارن،یه لحظه در بهترین حالت باهات جوری رفتار میکنن انگار یه غریبه ای تو خیابون

اگر جزو اعضای خونوادت باشن،یه لحظه دوستت دارن و محترمانه رفتار میکنن،یه لحظه میخوان خونتو بریزن

اصلا فاصله ی بین عاشق و فارغ شدنشون مشخص نیست

فازشون معلوم نیست.  ولی خوب میدونم آدمو دیوونه میکنن یکیشو داریم

میتونم بپرسم متولد چ ماهی هستن؟؟

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚
با همچین کسی تو رابطه ای؟ فقط فرار کن😂 یه ثانیه در حد مجنون عاشقتن،و اصلا ثباتی ندارن،یه لحظه در ب ...

شما نزدیکتون دارین؟؟ متولد چ ماهی هستن؟؟

هیچ وقت درمان نمیشن 

فکنم کنترل بشن

اره عزیزم.واقعا به ماه و اینجور چیزا ربطی نداره...یه مشکل روانیه،یعنی مثلا تمام کساییکه متولد مهرن د ...

دارو مصرف نمیکنن؟؟

تا وقتی که قرص بخوره...قطع کنه باز برمیگرده

واسه فامیل شما دوره شیدایی و افسردگی داره‌؟؟