2777
2789
عنوان

بیرون رفتن🙂😅

277 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها

من هروقت میخوام برم با دوستام بیرون مامانم هم دنبالم راه میوفته یک خواهر و برادر کوچک تر از خودمم دارم همش میارتشون‌ و هیچکدوم از دوستام کسی دنبالشون نیست و حس خوبی ندارم بعضی موقع هام اجازه میدن تنها با دوستام بدم ولی با کلی دعوا و منت و جر و بحث به نظرتان چیکار کنم راه کاری دارید؟  

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من 18 سالمه هنوز اجازه ندارم

همین امشب سراین داستان دعوا کردم باهاشون..

پس تو هنوز جا داری

اما آنقدر همه چیز در دنیا مرا آزار می دهد؛ که به طور شگفت آوری دیگر چیزی آزارم نمی دهد.می فهمی که چه می گویم؟🌱🖤کاربری دوم🚶🏻‍♀️میشه برا آرامشم یه صلوات بفرستی؟♥️🍓

من تا۱۸سالگی حق نداشتم دم در برم عمرمو تباه کردن بااین کارشون🥲

خداوند هر قلب محزون  و هر بنده شكرگزار را دوست دارد..♥️  میشه واسه نی نی کوچولوم صلوات بفرستید سالم بدنیا بیاد🥰
 ۱۵ سالمه

من الان ۲۲ سالمه وقتی ۱۵.۱۴ سالم بود خیلییی بهم گیر میدادن کم کم عادتشون دادم باهاشون ح زدم گفتم هر دوروز هفته رو من با دوستام میرم بیرون گیر دادن فلان ولی عادت کردن تا وقتی ک رفتم یه حرفه ارایشگری یاد گرفتم الان ک ۲۲سالمه بازم اگه بفهمن من بیرونم تا ۱۰شب گیر میدن 

ولی میگم سالنم ب بهونه سالن از صبح تا شبو میتونم بیرون بمونم 😄😄😂

بنظرم برو یه حرفه ارایشگری یاد بگیر سالنو بهانه کن