گوشکوب مدیر عضویت: 1400/07/21 تعداد پست: 70 عنوان روزه اید؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 82 پست امروز خواب موندم دارم بدون سحری روزه میگیرمباید مدرسه هم برم:(چند نفر دیگه روزه اید 😁؟ 1402/01/21 | 05:02 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گوشکوب مدیر استارتر عضویت: 1400/07/21 تعداد پست: 70 منم روزه ام به لطف خدا تنها کاری که تو زندگی همیشه و سر وقت انجام دادم از نه سالگی تا الان روزه بود ... قبول باشه ❤️زنده باشید 🙏🌹
ferferbanoo عضویت: 1400/11/23 تعداد پست: 2021 😄❤️ قبول باشه ❤️ همچین از شما هم قبول باشهوالا موقع سحر فکر میکنم شترم و میتونم آبو ذخیره کنم تا شب هی آب میخورم بعدش به غلط کردن میوفتم 🤣
گوشکوب مدیر استارتر عضویت: 1400/07/21 تعداد پست: 70 همچین از شما هم قبول باشه والا موقع سحر فکر میکنم شترم و میتونم آبو ذخیره کنم تا شب هی آب میخورم بع ... 😄😂 بلانسبت عزیزم❤️
لاالهالالله عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 1690 قبول باشه عزیزم ولی بدون سحری سخته ها اگه نتونستی تحمل کنی بخور غذاشو بگیر دخترم دلتنگتم😭💔
mahya_sasa عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 3800 الانم بشدت سخته هوا گرررررم وخشکه ،آفتابش داااااغه،،بری بیرون هلاک میشی بله زمان منم همینطور بود.....اذان ساعت ۸ونیم اینا بود. درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇 خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊 ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡
mahya_sasa عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 3800 منم سوم دبیرستان و پیش دانشگاهی امتحان نهایی و روزه و یه مسیر طولانی پیاده روی تو آفتاب خرداد ماه 🥲 ... بله دقیقا منم مثل شما بودمانشالله درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇 خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊 ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡
واااااااااااانیییییل عضویت: 1400/10/28 تعداد پست: 5092 خواهش می کنم گلم . آره حالا حداقل بی آزار بودن یه چیزی ولی خیلی هاشون یا برای مزاحمت میان تا تیکه کن ... بله خیلی بده زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
چیدا_ عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 1741 نه روزه نیستم 💓 اَللّهُمَ صَلِی عَلّی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد💓 ❤خدا جونم مراقب شوهرم پسرم و کوچولوی تو راهیم باش❤ میشه واسه سلامتی خانواده م ی صلوات بفرستین🙏😍💞