2777
2789
قبول باشه ❤️

قبول حق باشه♥♥

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قبول حق ❤️ جدا خبر نداشتم که ممنوع 🙁

اره عزیزم ب این خاطر که یوقت بحث میشه 

یا اَبا عَبدِالله🖤🖤دل اگر نذر حسین است خریدن دارد🖤اشك اگر مال حسین است كه ریختن دارد🖤همه ی عالـم و آدم به فدایت ارباب🖤غم ارباب به دلها چه كشیدن دارد ...یا حسین 
قبول باشه.. بله روزه ام یادخودم افتادم که مدرسه میرفتم و روزه میگرفتم واییییی تو امتحانات نهایی خی ...

منم سوم دبیرستان و پیش دانشگاهی امتحان نهایی و روزه و یه مسیر طولانی پیاده روی تو آفتاب خرداد ماه 🥲 نه سالگی هم که برای اولین بار می خواستم روزه بگیرم تا آخر دبیرستان همه اش ماه رمضون فصل گرما بود خدا قبول کنه ازمون 

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️ 

منم روزه ام

به لطف خدا تنها کاری که تو زندگی همیشه و سر وقت انجام دادم از نه سالگی تا الان روزه بوده .

هزار ماشاءالله که روزه میگیری اونم با وجود اینکه باید برید مدرسه خدا اجرتون رو بیشتر کنه 🌹🌹🌹♥️♥️♥️♥️

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️ 
کاربر مرده بهتون طعنه زد براش گزارش بزن یا نی نی یار تگ کن

ااااا، خاک به سرم اصلا نگا نکردم چن بارم تکرار کردم حرفمو، وااای

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
اشکال نداره عزیزم .منم از لحنش شک کردم رفتم دیدم کاربر مرد هست 

ممنون که اطلاع دادی گزارش زدم، من خیلی کم دقت میکنم به کاربرا و تاپیکاشون و اینا برا همون متوجه نشدم، خیلی بده مردا عضو میشن، بابا خیلی حرفای زنونه زده میشه که آدم معذب میشه نباید مردا بدونن

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
ممنون که اطلاع دادی گزارش زدم، من خیلی کم دقت میکنم به کاربرا و تاپیکاشون و اینا برا همون متوجه نشدم ...

خواهش می کنم گلم . آره حالا حداقل بی آزار بودن یه چیزی ولی خیلی هاشون یا برای مزاحمت میان تا تیکه کنایه زدن و اذیت کردن