2777
2789
عنوان

کمککککککک

523 بازدید | 62 پست

بصورت خلاصه همینجا میگم 

من چند ماه پیش با دوستم داشتیم می‌رفتیم سمت جایی که متوجه شدم یه ماشین آهنگ مورد علاقم و گذاشته و حدود دو دقیقه مارو تعقیب کرد بعدش رفت من یکم شک کردم ولی بیخیال شدم بعد از اون اتفاق چند بار همون ماشین رو بیرون می‌دیدم معمولا بیشتر جاهایی که میرفتم بود و فهمیدم صاحب ماشین هر کسی که هست توی کوچه ما زندگی می‌کنه چون ماشینش رو دیدم سر کوچه 

اینم باز بیخیال شدم 

تا دو روزه آموزشگاه موسیقی که میرم هر روز جلوی درب اونجا خود مرده و میبینم 

جالب اینجاست نه خودش توی اون آموزشگاهه و نه کسی رو اونجا داره 

انگار تایم ورود و خروج من و میدونه 🙄هر روز صبح اونجاست و بعد از ظهر هم میبینم عه همون ماشینه داره با من برمیگرده 

این یعنی چییی امروز هم همین اتفاق افتاد 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من این موارد و جنایی بهش نگاه می کنم نکنه میخواد بکشتت😐😐😐

اسی مواظب خودت باش 😱😱

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
میخواد بدزدتت داره رفت و آمدتو از بر میکنه حتما ب پلیس اطلاع بده همسایه ی مارو همینجوری بردن بهش ت ...

محله ما جای امنیه فکر نکنم همچنین چیزی بشه 

ولی حتما به چند نفر اطلاع میدم دوستام دیدنش

حتما یکی از دوستات و درجریان بذار شماره پلاک و هم بهش بده

🦋 «زندگی مینیمالیستی» 🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصل آنچه واقعا مهم است . یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیز های بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیز های درست است. ما در «تاپیک مینیمالیست ها » تصمیم گرفته ایم ساده تر زندگی کنیم، بیشتر احساس کنیم، و کمتر درگیر داشته ها شویم. اگر تو هم دنبال آرامش ذهن، نظم در زندگی، و آزادی از اضافه های بیفایده هستی، جای تو در کنار ماست. عنوان «تاپیک جامع پاکسازی و رفع انباشتگی » رو تو قسمت ذره بین سایت سرچ کنید یا بگید من بهتون لینک بدم 🥰 #طرفدار_شهید_ابوالفضل_مقدسی