2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

صبح ساعت ده ونیم تاپیک باز میشه لینک  رو به طور صحیح بذار تو تاپیک تابرات حذف بشه

معجزه وقتى اتفاق ميفته كه جا نزنى، حتى وقتى ميخواى بيخيال بشى. اين جهان هميشه عاشق قلب هاى سر سخت میشه 💚

روزی فکر کنم دوتا حذف میشه ولی قشنگ باید یاد بگیری  که لینک بذاری به طور صحیح

معجزه وقتى اتفاق ميفته كه جا نزنى، حتى وقتى ميخواى بيخيال بشى. اين جهان هميشه عاشق قلب هاى سر سخت میشه 💚

چجوری لینک میزارن 

میری  تو نی نی سایت من میزنی رو تاپیک که میخواد حذف بشه انگشت نگه می‌داری  تا گزینه ها برات بیاد دیگه کپی لینک رو میزنی  کپی که زدی میری تو تاپیکی که میخوای حذف کنی قسمت ارسال نظر  چهار تصویر هست همونی که شبیه سنجاق قفلی میزنی لینک رو همون قسمت ORL می‌ذاری بعد قسمت پایینش مثلا می‌نویسی حذف یا لینک بعد که قفل لینک تاپیک حذف باز شد همین متن حذف یا لینک رو کپی کن بذار همون جا تمام دوسه بار تمرین قشنگ یاد میگیری

کجا باید دینک بزارم اصن؟تو کامنتای لینک حذف تاپیک؟اون قفله اخه نمیشه

گفتم که قافله ساعت ده ونیم باز میشه تا دوازده بعد قفل میشه تا دو بعد دوباره باز میشه تا ساعت سه یک ونیم ساعت قبل ساعت دوازده وقت داری یک ساعت بعد ساعت دو فقط شنبه دوشنبه وچهارشنبه روزهای زوج میتونی  لینک تاپیکتو بذاری