2777
2789
عنوان

شوهرم بداخلاق و عصبیه

490 بازدید | 28 پست

سلام خانما دلم خیلی گرفته هفت  ساله که ازدواج کردیم شوهرم خیلی عصبیه زود قاطی میکنه با یه حرف زود عصبانی میشه باهاش تا میام دو کلام حرف بزنم سر یه موضوع دعوامون میشه بعضی وقتا دیگه میزنم خودمو به بی خیالی ولی خیلی سخته دیگه من خودمم مثل خودش شدم تا یه چی میگه زود با لحن بد جوابشو میدم اصلن خوشحال نیستم از زندگیم شوهرم درکم نمیکنه تورو خدا راهنماییم کنین

بچه ده ماهه دارم مدام توخونمون دعواست 

پدرمادر خیلی بدی داره خودخدامیدونه مادرش مدام چادر سرشه ازاین روضه ب اون روضه ازاین خونه ب اون خونه کلا بچه هاشو ول میکنه و میره

ماروزور میکنه و مدام زنگ میزنه ک احوال خواهرمادرموبپرسین موندم بخدا

همش از پریودشدناش و نوع جلوگیری کردناش ب شوهرم میگع هی میگفت ب من اره من فلانیو برای پسرم میخاستم انقدعذابم دادن تخم کینه تودلم کاشتن من خیلی کهربون و ساده بود الان قیافشونو حتی نمیتونم ببینم پدرشوهرم میگه جلوی مردم خوب باشیم ک مردم حسودی کنن اخه اینم منطقه ادم باید خوب واقعی باشه نه فیلم 

شوهرم تازگیا تاحرف میزنم دعوامیکنه چاقوبرمیداره تهدید میکنه کتکم میزنه اونروز دیدم مامانش زیرزیری بهش پیام های احساسی میده مادرش اهل جادو جنبل ه خونش میریم چایی میریزه براما اصرارداره بخوریم ولی خودش یبارنخورده ب نظرتون طلسم دارن یانه کمکم کنین همش دارم شیرجوش میدم ب بچم عصبی شده

خدایا ممنون به خاطرهمه چی  

من فقط تو ی چی موندم 

اینا چجوری میخوان بمیرن 

چجوری میخوان برن اون دنیا 

بنظرم برو مشاور 

شایدم طلسم باشه مخصوصا ک میگی شوهرت میگه صدا و قیافت عوض شده برام 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینو امتحان کن 

به مدت چهل روز هر شب یا هر صبح،  چهارقل و آیت الکرسی آیه اول هر کدام هفت مرتبه بخوانید بر آب بدمید (یعنی فوت نکن، ها کن)

همه بخورید تو آب و چایی اهالی خونه بریز بخورن و در چهارگوشه خونه بپاشید تاریکی و ظلمت و انرژی منفی از خونه می‌ره و همه آروم میشن 

من فقط تو ی چی موندم  اینا چجوری میخوان بمیرن  چجوری میخوان برن اون دنیا  بنظرم بر ...

بخدا میگه توزن من نیستی شکلت عوض شده صدات یکی دیگس

بخدا میگه توزن من نیستی شکلت عوض شده صدات یکی دیگس

عجب😐شاید جدی جدی طلسمت کرده باشه ها 

تو این شب عزیز نمیخوام نفرین کنم ان شالله زندگیتون خوب خوب شه و این زن از سر راهت کنار بره

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

عجب😐شاید جدی جدی طلسمت کرده باشه ها  تو این شب عزیز نمیخوام نفرین کنم ان شالله زندگیتون خوب خ ...

ممنون درکم میکنی بخداخستم من چ گناهی کردم تازگیا شوهرم بی دلیل عصبی میشه میگه میخام بکشمت

ممنون درکم میکنی بخداخستم من چ گناهی کردم تازگیا شوهرم بی دلیل عصبی میشه میگه میخام بکشمت

زنگ بزن پلیس بگو تهدیدم میکنه یا گوشی بزار صداشو بشنون فیلم بگیر ازش شکایت کن 

بلایی سرت نیاره دختر سر ب سرش نزار این ادما قبرشون ب راحتی کنده نمیشه 

زنگ بزن پلیس بگو تهدیدم میکنه یا گوشی بزار صداشو بشنون فیلم بگیر ازش شکایت کن  بلایی سرت نیاره ...

فیلم گرفتم توگوشیمه ب نظرت ب کسی بگم درجریان باشه