2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عفونت قارچی همراه با ترشحات سفید پنیر ماننده اگه داری اره قارچه اما اگه نه احتمالا عرق سوز میشی

واسه من نیس واسه بچه م هست

قبل عید قارچ داشت درمان کردیم الان دو سه هفته س همه چی اوکی هست فقط شاید ده روز یبار پیاد میگه کرم بزن داخلش میخاره ازین کرم های محافظ پوشکی میزنم بعدم میره بازی

واسه من نیس واسه بچه م هست قبل عید قارچ داشت درمان کردیم الان دو سه هفته س همه چی اوکی هست فقط شاید ...

اگر بچس حتما ببرید معاینه قارچ یطوریه ریشکن کردنش امان ادمو میبره  و واقعا تحملش سخته

اگر بچس حتما ببرید معاینه قارچ یطوریه ریشکن کردنش امان ادمو میبره  و واقعا تحملش سخته

وقتی داروها تموم شد بردم از ظاهرش که دیگه قرمز نیس و ترشح نداره گفتن قارچ نیس دیگه‌

الانم هیچی نداره وقتی نگاه میکنی

وقتی داروها تموم شد بردم از ظاهرش که دیگه قرمز نیس و ترشح نداره گفتن قارچ نیس دیگه‌ الانم هیچی ندار ...

شاید عادت کرده و شاید حساسیت میکنه ب پوشک من حساسیت ب پوشک داشت خواهر خودم شدید میخارید وقتی پوشک میشد

شاید عادت کرده و شاید حساسیت میکنه ب پوشک من حساسیت ب پوشک داشت خواهر خودم شدید میخارید وقتی پوشک می ...

پوشکی نیس اصلا ۵ سالشه

دکتر گفت حالا که علائم قارچ رفته بیا کرم محافظ پا بزن براش که بر نگرده