2777
2789
ایشالله به حق همین شبای عزیز هر مشکلی ناراحتی داری حل بشه برای هممون خوشبختی فراهم بشه هر چی صلاحت ه ...

وقتی عرض میکنم 《از کوزه همان برون تراود که در اوست》یعنی ایــــــــن،دم شما همیشه گرم،این نگاه و خواسته تون نشان از درون زیبا،صاف،مهربان،پاک و زلال و در کل انسانیت شما داشت،خدارو شکر میکنم که توی این دنیای رو به زوال انسان و انسانیت،هنوز هم اصالت انسانیت موجوده و کاملا منقرض نشده،ان شااللّه خدا به نسل و ذات شما برکت و هر چیزی که ازش میخواین خیر و صلاحتون رو در اون قرار بده و خواسته هاتون رو  فورا" مورد اجابت واقع کنه،شب و روزتون سرشار از حال خوب 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همسر لجباز پدرشوهر و مادرشوهری که پرش میکردن پدر شوهری که دست روم بلند کرد 

جان؟ خانوادت کجان دختر

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

هر انسانی قبل از ورودش به این دنیا در چندین دنیا زندکی کرده تا به زندگی در این دنیا برسه در هر دنیا ...

درود بر شما

خوشحال شدم که یه نفر تو مایه خودمو اینجا دیدم،

اگر شما هم مثل من به معنویات و بحث و چالش و تبادل اطلاعات معنوی و یا مادی عمومی هستین و مایل بودین میتونیم همینجا یا در هر فضای متناسب دیگه ای،وارد بحث و نظر و انتقادات فلسفی منطقی بشیم و خودمون و کمالمون رو با کمک هم بالاتر ببریم،

اگه عزیزان دیگه ای هم هستن که تا حدودی از این دست پیش زمینه هایی دارن یا بعضا" صاحب نظر هستن و تمایل دارن به این زمینه گفتگوها لطفا همکاریتون رو اعلام کنید که اگر به تعداد مطلوبی رسیدیم فضای لازمش رو فراهم و شروع به بحث و تبادل....بشیم.

هر انسانی قبل از ورودش به این دنیا در چندین دنیا زندکی کرده تا به زندگی در این دنیا برسه در هر دنیا ...

سلام ممنون،چطوری و از کجا باید درخواستت رو قبول کنم هر چی گشتم اون تا گزینه رد و قبول رو پیدا نکردم