2777
2789
باور کن میفهمم چقدر حالت بده منم این روزارو گذروندم ولی به خدا توکل کن خیلی هم به اینده امیدوار&nb ...

کتک خوردم بی احترامی

خانوادش خودش

ترک کردم جدی به قصد طلاق 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سه ساله کوتاه اومدم برگشتم💔

درسته...

زندگی خیلی پیچ وخم داره  ولی شاید بازم بخاطر  خودتون  اگر شده  بازبینی بکنی  که فردا  نگی ای کاش  بیشتر  فکر میکردم ....

همین دیگه ...

نتیجه گرفتی چه خوب  وگرنه  همین راهو  ادامه میدی....

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
بهترین کار هست..برو کلاس آموزش یه هنر مثل خیاطی خودت را سرگرم کن و اقدام کن ...غلط کردند که زدند

من داشتم برای کنکور درس میخوندم واقعا عالی سال اولم رتبم خوب بود ازدواج کردم سال قه سال بدتر شد مانع پیشرفت💔

هر انسانی قبل از ورودش به این دنیا در چندین دنیا زندکی کرده تا به زندگی در این دنیا برسه در هر دنیا با اجتماع خانوادگیش بوده یعنی آدمهایی که در این دنیا باشون بوده از آشنا و دوست تنها در دنیای جنینی که انسان بعد از عبور از تمام اون دنیاها و کسب علم کرده وارد مرحله جنینی میشه و پس از اون وارد زندگی بر کره زمین میشه در دنیای زر تمام اجتماعات ما مشخصه دوستانون و خانواده هامون مشخصه 

دوستان شاید تو این دنیا ما با کسی ازدواج کنیم نسازیم و جدا بشیم دلیلش چیه در واقع این شخص جزء اجتماع ما نبوده و نباید باشه بنابراین از جدایی خودتون ناراحت نباشید چون مطعلق به هم نیستید