2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شب قدر رقصت اومده

😂😂😂

من عاااشق زمستونم❤️هیچوقت فکر نمیکردم بارداری سختی داشته باشم...هروقت یه بارداری میدیدم که تو بارداریش به مشکل خورده اصلا فکرشم نمیکردم که ممکنه همه اینا واسه منم پیش بیاد...(اینم اینجا نوشتم چون امشب ۱۴ اسفند خیلی دلم گرفته)

شب قدر رقصت اومده

مگه داره می‌رقصه😐سوال پرسیده

کاربری از سال های دور به سده ی ۹۳😐به خدا سیم کارت مادرشوهرمه😐من اگه این دفعه تعلیق شم دیگه موشرابی ندارن سایتها🥺#جیگری با موهای شرابی❤️😁
تو باشگاه فقط,زومبا داره رقص تو باشگاه ها نمیذارن.غیر قانونی هست

میدونید من نمیتونم ورزشای سنگین برم.از لحاظ جسمی هم مشکل دارم فقط میتونم ورزشای سبک‌برم.هرچی فکر کردم ایروبیک هم برا من مناسب نیست بدن سازی اینام نمیتونم.زومباهم حرکات تند داره.دیدم رقص ایرانی باز ملایم تره.دنبال جاایی هستم که رقص ایرانی هم داشته باشه.یه باشگاهی قبلا نزدیک‌خونه قدیمیمون بود که رقص ایرانی هم داشت ولی الان دوره بهم.

مگه داره می‌رقصه😐سوال پرسیده

نمیدونم چی بگم.سوالم نمیشه پرسید.ما شب قدر سوال بپرسیم گناهه ولی کسی رو قضاوت کنیم گناه نیست؟

اینه مسلمونی....؟خدا هممونو به راه درست هدایت کنه.

میدونید من نمیتونم ورزشای سنگین برم.از لحاظ جسمی هم مشکل دارم فقط میتونم ورزشای سبک‌برم.هرچی فکر کرد ...

دقیقا رقص عالیه

هم به بدن فرم میده

هم بنوعی ورزش هست و کلی تو روحیه ت تاثیر میذاره

انرژی زنانه ت هم بشدت بالا میره

﮼ توی ظلمت شمع خاموش میفروشی ابرام ؛یکیش رو روشن کن ببینن دارن چی میخرن!  ﮼
دقیقا رقص عالیه هم به بدن فرم میده هم بنوعی ورزش هست و کلی تو روحیه ت تاثیر میذاره انرژی زنانه ت ...

بله درسته..قبلا ایروبیک هم میرفتم روحیه م عالی میشد ولی الان نمیتونم دیگه...کاش میدونستم کجا میتونم برم

2790
2823
2791
2779
2792