2777
2789
عنوان

ریزش موی زائدبعدازلیزر

84 بازدید | 9 پست

خانومامن ۶روزه لیزرکردم صورتموریشه ی موهام سست شده ولی هنوزنریخته کامل فردامیخوام برم یه جای خیلی مهم به نظرتون چیکارکنم؟باتیغ وشیلت شیوکنم یاموم بندازم؟

صورت کامل لیرز میشه ؟ ابروهم ؟ 

شنیدم ابرو لیزر نمیشه

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره ولی الان خیلی واسم مهمه نمیتونم تاهفته ی بعدصبرکنم همون ژیلت بکشم؟ جلسه ی چهارمم هست

بکش 

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage
صورت کامل لیرز میشه ؟ ابروهم ؟  شنیدم ابرو لیزر نمیشه

ابرو چرا دیگه،،؟؟ اون باید باشه

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage

من اصفهانم مرکز لیزری که میرم واقعا عالیه از صبوری اپراتور که با دقت و حوصله تمام شات میزنه و رعایت بهداشت بگیر تا محشر بودن دستگاهشون

من که به شخصه تو ۴ جلسه جواب گرفتم موهای نازکمم حتی از بین رفته

پوستم چند درجه روشن تر شده اصلا درد نداشتم موقع لیزر سوختگی هم  نمیده دستگاهشون به هیچ وجه قوی ترین کولینگ رو داره

خواستم به شما هم معرفیشون کنم چون خیلی راضی بودم

09217870776

2790
2778
2791
2779
2792