2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شوهر منم نداره زشتیش کجاس خب نمیتونیم بخریم 

تواین شب عزیز برامون دعا کنین ماشین بگیریم امسال هرکی لطف کرد صلوات فرستاد یه لایکم بکنه بخدا دعا در حق دیگران کنین خدا خیلی زود حاجتتونو میده منم دعاتون میکنم❤❤❤

تا خُــدا بنده نوازاست، به خـَلقش چِ نیاز...√❤بچه‌هام‌ همه دنیام خدایا شکرت بابت داشتنشون❤
بایدی وجود نداره با این باید ها و نباید های الکی زندگی خودت زهر نکن 

منظور من واسه چش هم چشمی اینجور چیزا نبود ، الان دخترا همه مستقلن از همه لحاظ مثه سابق نیست که زیاد بع مردا متکی باشن ، واسه زن امروزی بنظرم ماشین یکی از الزامات زندگیه، ادم چقد از بابا و داداش و شوهرش خواهش کنه منو تا فلان جا برسون ، اصلا جالب نیست بنظرم

جدا شدم

منم باشرایط تو داشتم دادم ب بابام پشیمونم😁ولی یاد نگرفتم اصن بابامو داداشم انقد باهاش بیرون بودن بمن نرسید

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
منظور من واسه چش هم چشمی اینجور چیزا نبود ، الان دخترا همه مستقلن از همه لحاظ مثه سابق نیست که زیاد ...

ناراحت نشیا

این فکرها در صورتی خوبه ک بتونی مشکلت حل کنی

ولی اگه نتونی انگار داری خود زنی میکنی 

ببخشید 

منم باشرایط تو داشتم دادم ب بابام پشیمونم😁ولی یاد نگرفتم اصن بابامو داداشم انقد باهاش بیرون بودن بم ...

من خودم خریدم

نمیشه اینجا چیزی بگی چند تا دارم منتها برا سرمایه گذاری 

من خودم خریدم نمیشه اینجا چیزی بگی چند تا دارم منتها برا سرمایه گذاری 

خیلیم عالی انشالله خدا چن برابرش کنه برات 

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
ناراحت نشیا این فکرها در صورتی خوبه ک بتونی مشکلت حل کنی ولی اگه نتونی انگار داری خود زنی میکنی&nb ...

نه عزیزم ناراحت چرا ، ناراحتم نیستم از این قضیه فقط حسی بود که بع این قضیه داشتم میخواستم بدونم بقیه هم اینجورین یا نه ، چون من خودم شهرستانم بارها پیش اومده برام که کار فوری پیش اومده واسم تهران و جاهای دور ،کسی نبوده منو ببره همش دردسر کشیدم سر رفت و امدم  

نه عزیزم ناراحت چرا ، ناراحتم نیستم از این قضیه فقط حسی بود که بع این قضیه داشتم میخواستم بدونم بقیه ...

گفتم شاید لحن من شمارو ناراحت کنه

اره بی وسیله بودن برا دختر فعالی ک مدام باید بیرون باشه سخته 

منم باشرایط تو داشتم دادم ب بابام پشیمونم😁ولی یاد نگرفتم اصن بابامو داداشم انقد باهاش بیرون بودن بم ...

حالا من بابام اینا ماشین دارن ولی دلم نمیخواد پشت ماشینشون بشینم