2777
2789
عنوان

واگذاری گربه

184 بازدید | 12 پست

گربمورایگان واگذار میکنم

نر ۱۱ماهه

واکسینه وانگل تراپی شده

جرمگیری دندون شده مولتی،ویتامیناداده شده

نژادامریکن سفید باچشای طلایی

عکسش اپلودنمیشه سایت مشکل داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفم واقعا

چرا؟

شاید تلخه و بی مزه ولی مست چشاتم🧚🏻‍♀️💜  سوالای حقوقی رو جواب میدم گاهی،تاپیکی بود سوالی بود در خدمتم🐣🌸   با آدمای بی شعور بد دهن حرفی ندارم⛔     (تعلیقی  حساب کاربری دوم🦢🦋)
چون این فرشته ها هم دل دارن وابسته میشن واقعا اگه تو خودتون نمیبینین ازشون نگهداری کنید چرا مسئولیت ...

عقل نداری راحتی بخدا

اولین دلیلشوتوتاپیکای قبل بخون بعدقضاوت کن

کسی ک ادعای انسانیت داره دروهله ی اول هیچکسی روقضاوت نمیکنه بعد فاز حیوون دوستی برمیداره

چون این فرشته ها هم دل دارن وابسته میشن واقعا اگه تو خودتون نمیبینین ازشون نگهداری کنید چرا مسئولیت ...

ایشونم حتما شرایطشو داشته که نگهداشته ولی الان حتما اوضاعش طوری نیست که بتونن نگهداری کنن؛مگرنه خود آدم بیشتر وابسته پتش میشه

من شرایطش داشتم یدونه پیشی دارم یکساله ازش نگهداری میکنم که از این یسال ۶ ماهش خانوادم گیر دادن و غر زدن که موهاش میریزه خستمون کرده بزار بره

با خواهش و التماس نگهداشتم؛نمیدونم تا کی بتونم پافشاری کنم(: ولی از جونم بیشتر دوسش دارم؛یساعت نبینمش دلم تنگ میشه  ولی شاید در آینده شرایطم اجازه نده 

اینم در نظر بگیرید(:

شاید تلخه و بی مزه ولی مست چشاتم🧚🏻‍♀️💜  سوالای حقوقی رو جواب میدم گاهی،تاپیکی بود سوالی بود در خدمتم🐣🌸   با آدمای بی شعور بد دهن حرفی ندارم⛔     (تعلیقی  حساب کاربری دوم🦢🦋)
ایشونم حتما شرایطشو داشته که نگهداشته ولی الان حتما اوضاعش طوری نیست که بتونن نگهداری کنن؛مگرنه خود ...

من هدیه گرفتمش وواقعابرام توفیق اجباری شده

خیلی دوس دارم حیوونارو میتونمم به قیمت بالابفروشمش ولی میخوام واگذار کنم ک آدم درستی انتخاب کنم متاسفانه ندونسته فقط قضاوت میکنن بعضیا

عزیزم🥲امیدوارم بتونی گربتوتاهروقت دوس داری کنارت نگه داری🥺

من هدیه گرفتمش وواقعابرام توفیق اجباری شده خیلی دوس دارم حیوونارو میتونمم به قیمت بالابفروشمش ولی م ...

قطعا اگه شرایطشو داشتی میدونم که به بهترین نحو ازش نگهداری می کردی عزیزدلم😍

ایشالله که ی سرپرست خیلی خوب واسه پیشی خوشگلت پیدا بشه🥲اگه شرایطشو داشتم خیلی دوس داشتم ی داداش کوچولو واسه پیشیم بیارم😍ولی ...

مرسی عزیز دلم ،ایشالله❤

قطعا اگه شرایطشو داشتی میدونم که به بهترین نحو ازش نگهداری می کردی عزیزدلم😍 ایشالله که ی سرپرست خی ...

مرسی عزیزدلم🥺امیدوارم یه سرپرست خوب مث توپیداکنم♥️♥️♥️

مرسی عزیزدلم🥺امیدوارم یه سرپرست خوب مث توپیداکنم♥️♥️♥️

قشنگم😍💖

سلام من چطوری میتونم باهاتون ارتباط بگیرم

میتونم از گربه‌تون به خوبی مراقبت کنم🥲🥲

لطفا آیدی تلگرام اینستا شماره واتساپ یا هرچی که دارین بفرستین بتونیم هماهنگ شیم🥲🥲🥲

خواستم اینجا پیام بدم اما نشد

چقدر اهمیت میدین دوستان. شاید بگین به چی؟ که باید بگم به همه‌چی. بگیرین بخوابین بابا.