2777
2789
عنوان

راه نجات چیه ؟

724 بازدید | 33 پست

بعد بحث امروز با شوهرم که گفتم برای توافقی از سامانه وقت گرفتم قبل از خونه رفتن موافق بود که گورتو گم کن برو .بعد رفت اومد گفت نه .منم گفتم وقتی دوست نداری اجبار نیست .گفت نه به خاطر بچه .الکی گفتم بچه هم مال تو .گفت نه مادر هم می خواد باید تحمل کنی .ولی من نمی توانم بعد شش روز بی محلی یه لای در و باز نکرد ببینه زندم یا مرده .اصلا محل نمی‌داد .منم قصد دارم بعد سر کار خودمو جلو اولین ماشین بندازم و تمام .دیگه نه دادسرا لازمه نه التماس ...دلیل طلاق ندادنش هم علاقه نیست .دیدید یه آدم براش مهم نیست طرف .اصلا خیلی شارژ بود .انگار من نیستم .فقط از حرف مردم و تنهایی دختر م می ترسه تمام .ولی من دیگه آخر خط م .شایدم یه دارویی چیزی بخورم که دیگه تمام بشه .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس دخترت چی؟تا آخر عمرش داغدار تو باشه؟ شما بدنیا آوردیش پس مسئولیت داری در قبالش 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

شوهرتو بیخیال دخترت چی؟ کسی جز خودت براش مهربون تر نیس .

میبینی خودت چقدر دلت از بی مهری شوهرت گرفته؟

خالا خودتو بزار جای دخترت شما کاری کنی ک دیگه نباشی دخترت تو بغل کی گریه کنه و شمارو بخواد کی براش میتونه مادری کنه بی منت جز شما ؟ 

بخاطر دخترت ک دختز مظلوم ترینه قوی باش و بجنگ برای زندکیت سخته ولی میدونم ک شما میتونی ازپسش برمیای 

گناه دخترت چی هست این وسط آیندش چی میشه از خودت بگذر به خاطرش با اینکار تو دو نفر رو بدبخت میکنی یکی ...

اینجوری نمی توانم دوام بیارم .اینکه بی محلی ببینم نمی توانم .باز می گفتم دخترم دوستم داره دیدم اونم نداره

چقدر فکر کردی واسه این تصمیم؟

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

بمیری تو میمیری بعد مادر شوهرتو شوهرت و فامیلا میگن تو راه بد گرفتیمش خودشو انداخ جلو ماشین تو میری اما اون دختر بیچارت یه عمر سرکوفت میشنوه که مث مامانت تو هم اینطور.... میدونم سخته میدونم بریدی اما راهش این نیس ب درک کع تو رو دوستت نداره برای دل خودت زندگی کن اصلا شوهرتو نیست حساب کن ب حرفاش اهمیت نده با دخترت خوش باش عروسش کن بزار بچت سرافکنده نشه این فکرا چیه تورو خدا 

شوهرتو بیخیال دخترت چی؟ کسی جز خودت براش مهربون تر نیس . میبینی خودت چقدر دلت از بی مهری شوهرت گرفت ...

من راضی م تو به پانسیون بمونم تو خونه دویست متری این نمونم .عذاب ه عذاب .دخترم که منو دوست نداره

ببین من جات نیستم قضاوت هم نمیکنم

ولی مگه تو خدارو یادت رفته بشین سرش داد بزن گریه کن صداش کن بگو مگه نمی‌بینیم 

گشتن خودت راه اینکار نیس 

طلاق بگیر 

هرچقدر سخته 

توکه کار داری جداشو

اگه خودتو بکشی بچت چی میشه 

اگه دوسش داری که این جنایت تو تا اخر عمر باهاش هست بدون اینکه مقصر باشه

اگه نداریم که بچت رو بده و طلاق بگیر 

گو بابای مردا 

زر زیاد میزنن

شکمشون سیره یه چی میگن

گرسنه آن یه چی میگن

همشون همینن

تو باید شاد باشی

به درک که براش مهم نیسی خودت برا خودت مهم باش

مگه همه لیلی و مجنون هستن نه بذار اون خودشو بکشه حیف تو

این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم