artemisgirl مدیر عضویت: 1399/02/13 تعداد پست: 1532 عنوان از چی پشیمونی | مشاهده متن کامل بحث + 1654 بازدید | 114 پست بچ ها بیاید بگید اگ ب میگشتید به گذشته چیکار هرگز انجام نمیدادید پشیمونیتون چیه؟ 1402/01/21 | 00:52 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
artemisgirl مدیر استارتر عضویت: 1399/02/13 تعداد پست: 1532 نمیتونم بگم.اینجاهمه مریم مقدس هستن آخه میخورنم.مال چندین سال پیشه اوو باش هر طور راحتی ولی بش فمکر نکن
گلساااااااار عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 31616 بخشیده میشی اگ واقعا پشیمونی خدا کنه برام دعا کن عزیز
شکر_دخت عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 4802 ازینکه به بعضی آدما بیشتر از ارزششون بها دادم و خودم کردم که لعنت بر اونا باد 😐😉 انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"...
رقص_باله2 عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 4843 اوو باش هر طور راحتی ولی بش فمکر نکن فکرنمیکنم اصلا امضامزیرسرت ی کم ذغال ونمک ونون خشک بزارتومشمای فریزر بزارتابالشت بخاب.دیگ کابوس نمیبینی.کابوسای وحشتناک جن وچیزای ترسناک منظورمه،این تجربه ی منه،شباساعت۳شب ازخواب میپریدم،چون توخواب میدیدم یکی باصورت وحشتناک دنبالمه یا یکی بااره برقی میبُرّه بدنمو،یاتوتاریکی جن دنبالم بود،ایناروگذاشتم زیرسرم و دیگ ندیدم.خانومایی ک زیر۲۰سالید ومجرد،براتون میخام نصیحت کنم.نزارید حسرت چیزای کوچیک ب دلتون بمونه.من مجرد ک بودم نمیزاشتن آرایش کنم.الان همسرم کاری نداره بهم ولی هرچه قدر هم آرایش میکنم بازم حسرت هست برام.انگار ک هیچ لذتی نداره،همه چی ب وقتش قشنگه.کافی شاپ برید بادوستاتون.بازار برید بادوستاتون.برید کتابخونه باهمدیگ خوب باشید.تنهایی برید گردش.عصری دلت گرفت برو پارک منتظرنمون ک یکی بیاد ببرت.برادل خودت،بروکاشت ناخن،مثلا وقتی پریودی.اگ غسل باکاشت روقبول نداری.برو دوتا موی مدل شاخ سوسکیتو رنگ کن.میبینی؟اینابرای من حسرته.خییییلی چیزای کوچیک هست.شاید براهمتون بی ارزش باشه اما برامن باارزشه.چون منع شدم.مادربزرگم منعم میکرد.نزارید حسرت چیزای کوچیک تودلتون بمونه.
artemisgirl مدیر استارتر عضویت: 1399/02/13 تعداد پست: 1532 خدا کنه برام دعا کن عزیز خدا بزرگتر از این حرفاس بخشیده ای عزیزم
کایلی_جنر عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 2577 از اشتباهاااااام کاربر قدیمی.نی نی یار قبل تعلیق هشدار بده.تو هم خوبی ولی جایی که من نباشم😏
negin7795 عضویت: 1401/10/02 تعداد پست: 1609 با امیر دوس نمیشدم ۲۷ فروردین ۱۴۰۰ نمیرفتم ببینمش از امیر ها مگه همه نمیگن باید ترسید حتما ۲۰۶ هم داشته
shabahangalfa عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 46 از این که اومدم دو نفر رو برای ازدواج با هم آشنا کنم عشق؟ علف تازه بود و من بره ی بازیگوشی در زیر آسمان آبی.
artemisgirl مدیر استارتر عضویت: 1399/02/13 تعداد پست: 1532 چقد امار نارضایتی از شوهر و ازدواج بالاس تو رو خدا تو تصمیماتون دقت کنید
___حالخوبفروشی___ عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 7307 ازدواج سابقم کاربری دوباره دونفره شد . دو دوست یک متاهل بهار و یک مجرد الهه . قدر خودتو بدون خودتو در آغوش بگیر .از تو فقط یه دونه هست مهربون ❤️