2777
2789

سر جریانی باهم ک دعوا کردیم یعنی دعوامون درباره خانواده خودش بود بخاطر لجبازی باهام گفت ماشین نمی‌فروشم برای ثبت‌نام یکپارچه ک به اسم تو باشه برو انصراف بده پول پدرت هم پس بده آخه پول از پدرم قرض گرفتم رو انداختم منم خیلی خودمو نگه داشتم از حرفاش ک نرم این کارو انجام بدم حالا ک آروم شده بعد از چند روز گفت خبر نداری قیمتا چنده اینا گفتم نه خبر ندارم 

حالا نمیدونم میخواد چکار کنه بدم هم میاد چون اون روز این حرفو بهم زد سوالی کنم ک چکار میخوای بکنی 

از بابام پول قرض گرفتیم صد تومن حالا هم نمیدونم چ غلطی میخواد بکنه میفروشه یا میخواد دست نگه داره تکلیف ماشینا معلوم بشه اگر می‌فروخت بهتر بود چون ماشین به اسم مادرشه 

موندم چکار کنم چطوری بهش حالی کنم از طرفی بدم میاد مطرح کنم منتظره من بهش بگم فک کنم 

هیچی نگو خودش بالاخره ی کاری میکنه، دوسداره منتش رو بکشی ولی اصلا بروی خودت نیار، یا ماشین میفروشه پول پدرت رو پس میدی، یا نمیفروشه و پولت رو برمیگردونی. نزار بفهمه برات مهمه این چیزا چون اذیتت میکنه، شوهر منم رفتارایی شبیه به این رو داره.

همون راهو ادامه بده نشون بده مهم نیست برات

ولی باسیاست بزار. بفروشه ب اسم مادرش نباشع

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جواب قرعه کشی کی میاد استارتر چه ماشینی نوشتین?

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

هیچی نگو خودش بالاخره ی کاری میکنه، دوسداره منتش رو بکشی ولی اصلا بروی خودت نیار، یا ماشین میفروشه پ ...

خیلی اذیتم می‌کنه خونه خریدنش هم همینجوریه از وقتی مسکن ملی نوشتیم هر دفعه باهم ک دعوا میکنیم کم میاره میگه بریم محضر از اسمت دربیارم بکنم به اسم خودم خیلی از چشمم داره میوفته با این حرفاش 

خیلی اذیتم می‌کنه خونه خریدنش هم همینجوریه از وقتی مسکن ملی نوشتیم هر دفعه باهم ک دعوا میکنیم کم میا ...

هر چی گفت بگو باشه، بهش بها نده چون فهمیده حساسی اذیتت میکنه، نزار طوری بشه ک جیب شوهرت برای تو مهمتر از خودش باشه، یعنی اون ضرر میکنه تو حرص نخور تا بفهمه چی به چیه