2777
2789
الان ناراحت نیسی بگی کاش رفته بودم؟ 

نه واقعا حالا درسته شیراز جایی که هستم در حد تهران نیست ولی لاقل از  شر  خوابگاه و تمام مشکلات مربوطه راحتم 

شرایط خوابگاه برای یه آدم وسواسی و فوق العاده حساس مثل من خوب نیست به هیچ عنوان 

تاریک ترین لحظه شب هنگام سپیده دم هست ✨⭐️دانشجو پزشکی ورودی ۴۰۱🩺❣️
تهرانم😂

منم

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای منم دقیقا همینجورم اصلا با شلوغی و سروصدا نمیتونم کنار بیام خیلی سخته

اهان اینم بگم مثلا میدیدی یکمون عادت داره شبا بره حموم‌میرفت یمومد ساعت دو شب یهو برقارو‌میزد سشوار روشن میکرد . 

یکی دیگون ۳تا گوشی داشت سایلنت ب هیچ عنوان نمیکرد کلیم رل داشت ک ب سه تا گوشی میزنگیدن یعنی عذابی کشیدم ک نگو حالا تازه مال من خوباش بودن اتاقای دیگه ک خبرای بدترم ب گوشمون میخورد 

بعد مثلا یه موضوع دیگه که هست اینه که خیلیا دیدم جو گیر شدن راه دور زدن که از خونواده دور باشیم مثلا و اینا، ولی بعد دیدن خیلی هزینه داره و هی تو رفت و امدی اومدن مهمونی گرفتن شهر خودمون، که شبانه شدن، و هزینه ش یکی شده براشون، ولی خب راحت ترشونه چون شهر خودشونه.

حتی فکر کنم  یکی از تهرانم اومده بود دانشگاه کاشان، اینجا شبانه شده بود

آره این مشکلاتم داره ولی به چشم من نمیاد،عادت کردم😅

آره دیگه عادت شده

ولی واسه من سخته چون عاشق شهرای آروم و خلوتم مثل لرستان🥺😍

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
تجربه من از خوابگاه غذا ک نداشت خودمون باید درست میکردیم . ک این یکی از مشکلاتش بود چهارنفر بودیم هر ...

وای خیلی دیگه بدشانسی اوردی من از خیلیا که میپرسم شرایطشون خیلی خوب بوده ولی براشما خیلی سخت بوده...اره قبول دارم مسئولیتت کم تره و آرامش و آسایشتم بیشتره شهردیگه درصورتی خوبه که یه رشته خیلی تاپی بخوای و اونو شهرت نداشته باشه

بستگی به رشته ای که میخوای بخونی داره بعضی رشته ها واقعا ارزش اینو دارن که بری یه شهر دیگه  م ...

اره موافقم خیلی از رشته ها فقط بعضی از شهرهای محدود داره قضیه خوابگاه هم بستگی به هم اتاقیات و سازگاری خودمون داره فک کنم... 

شهر دیگه،تجربه خوابگا و دوری از خانواده و مستقل شدن عااالیه ب نظرم تجربش کن 

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

نه واقعا حالا درسته شیراز جایی که هستم در حد تهران نیست ولی لاقل از  شر  خوابگاه و تمام مش ...

وای شیراز که خیلی خوبه من تهران خودم اصلا دوست ندارم شیراز و اصفهان رو ترجیح میدم...اره خیلی سخته برای اینجور روحیاتی امیدوارم موفق باشی❤️