2777
2789
عنوان

اجازه همسر

1026 بازدید | 39 پست

دوستان این هم یه سواله هم یه حرف 

شما دوست دارین واس هرکاری اجازه همسر داشته باشین البته ترس ن فقط اجازه 

مثال مثلا مغازه رفتن یا عکس پروف گذاشتن عکسی که کمی مو معلومه 

من همیشه از همسرم اجازه نمیگیرم واس هرکاری ولی خب چون خودم اینطوری دوست دارم هرکاری بخوام بکنم بهش میگم 

ولی فکر کنم اون فکر میکنه من یا کننده نیستم یا منو بچه میدونه یا نمیدونم هزار جور فکر دیگه حس میکنم فکر میکنه ک حتما باید بهش بگم 

مرد. دوست. رفیق.وحتی  همسر خوبیه ولی نمیدونم چرا این مدله من اینطوری دوست ندارم 

چون حس میکنم زیر سلطه ی یکی دیگه هستم حسه بدیه بعضی مواقع ..درک میکنید!!!!!

ولی متوجه حرفام نیست انگار یا دوست داره اونطوری جلوه بده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه حس بردگی نیست احترام یه آدم پخته به شریک زندگیش هست من هرجایی برم میگم شوهرمم میگه ،اتفاقا جایی دعوت بشیم تا زنگ نزنه نظر بپرسه اوکی نمیده حتی خونه اقوام درجه یک

کار درست رو می‌کنی نیازی نیست شک کنی  بعضیا حس برده بودن رو دوست دارن ولذت میبرن

اخه بخوام عکسی ک دوست دارم بزارم پروف که از نظر اون ایراده ولی واس همه عادی ک بدترش میزارن این میگه ن 

البته اینو مثال زدم

منم واسه خیلی کارها ازش اجازه میگیرم اکرم کارم لنگ باشه یذره ناز و عشوه کارمو پیش میبرم درکل کاریم دوست نداشته باشه چشم میگم چون اون هم کاملا همینه و اگر کاری مطابق میلم نباشه چشم میگه 

نه حس بردگی نیست احترام یه آدم پخته به شریک زندگیش هست من هرجایی برم میگم شوهرمم میگه ،اتفاقا جایی د ...

ما هم همینطوریم ولی بعضی وقتا زیادی جوگیر میشه به بعضی چیزا نه میاره 

ولی بشینم یه ساعت حرف بزنم لوس بازی در بیارم یا درد و دل کنم قانع میشه اون لحظه اوکی میشه ولی بعد ها ک بگذره عوض میشه 

خب منم دوست ندارم هی ادا دربیارم 

اخه بخوام عکسی ک دوست دارم بزارم پروف که از نظر اون ایراده ولی واس همه عادی ک بدترش میزارن این میگه ...

این خوبه یعنی براش مهمی دوس نداره کسی عکستو یا تارموتو ببینه ،حالا اگه برعکس بود تایپیک میزدن شوهرم منو دوس نداره  نسبت بهم بی تفاوته ملت مینوشتن سیب زمینی

اخه بخوام عکسی ک دوست دارم بزارم پروف که از نظر اون ایراده ولی واس همه عادی ک بدترش میزارن این میگه ...

خب نذار مگه چی میشه حالا عزیزم وقتی آدم ازدواج می‌کنه دگ خودش تنها نیست باید حتما همسرش هم مجاب کنه ، اینایییم که میگن به اون چه مطمئن باش تو زندگی زناشویی موفق نخواهند بود 

منم واسه خیلی کارها ازش اجازه میگیرم اکرم کارم لنگ باشه یذره ناز و عشوه کارمو پیش میبرم درکل کاریم د ...

این دقیقا چیزیه که روانشناس ها میگن یعنی کاملا رفتارها منطبق واز هم بازخورد گرفتن 

خب نذار مگه چی میشه حالا عزیزم وقتی آدم ازدواج می‌کنه دگ خودش تنها نیست باید حتما همسرش هم مجاب کنه ...

دقیقا،همسرت مهمه و زندگیت،عکستو کسی ببینه هزار لایک کنه به چه دردی میخوره ،یا بزاری پروفایل که چی وقتی اون راضی نیست 

دقیقا،همسرت مهمه و زندگیت،عکستو کسی ببینه هزار لایک کنه به چه دردی میخوره ،یا بزاری پروفایل که چی وق ...

من حتی بخاطر همسرم از رفیق ۱۵ سالم گذشتم چون داشت زندگیمو خراب میکرد خودم متوجه نبودم و اوایل با شوهرم لج میکردم ولی بعد از مشاوره فهمیدم که چ اشتباهی کردم و کامل گذاشتمش کنار