2821
2789
عنوان

سرعت نت

75 بازدید | 10 پست

سایت ک ب کنار

تو هیچ‌جا نت خوب نمیارهههه، واسه شماهم؟😩

ناتازه‌وارد، بعله 🤌🏽 خلاصه ک داشتیم زندگیمونو میکردیم یهو دیدیم عههههه نی‌نی‌سایتی نیز وجود دارد 😂.      موضوعای موردعلاقم:انگلیسی، چیزای ترسناک، سابلیمینال، روان‌شناسی، نوستالژی، ماتریکس، علایق‌شخصی، تجربیات و دیدگاهای بقیه، آگاهی درون، تجربیات باحال، دنیای موازی، تخیلات و فانتزی، کتاب و گاهی شعرو‌... خلاصه این‌چیزا : >
افتضاحه

عصبی شدم بخدا 🗿

ناتازه‌وارد، بعله 🤌🏽 خلاصه ک داشتیم زندگیمونو میکردیم یهو دیدیم عههههه نی‌نی‌سایتی نیز وجود دارد 😂.      موضوعای موردعلاقم:انگلیسی، چیزای ترسناک، سابلیمینال، روان‌شناسی، نوستالژی، ماتریکس، علایق‌شخصی، تجربیات و دیدگاهای بقیه، آگاهی درون، تجربیات باحال، دنیای موازی، تخیلات و فانتزی، کتاب و گاهی شعرو‌... خلاصه این‌چیزا : >

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو امضات درباره ستبلیمینال و ماتریکس و اینا گذاشتی👀از سابلیمینال برای تغییرات فیزیکی بدن استفاده کردی و نتیجه بگیری؟

و از ذهن خوانی های ماتریکس چی؟

زندگی خودمه باید به ساز خودم برقصه🦥💜                                                            ‌                      
تو امضات درباره ستبلیمینال و ماتریکس و اینا گذاشتی👀از سابلیمینال برای تغییرات فیزیکی بدن استفاده کر ...

آره گذاشتم :]

برای رشد موهام، تغییر رنگ مو و چشم، پوست صاف، موفقیت و شانس، اندام ساعت‌شنی و... نتیجه‌م گرفتم، هنوزم دارم گوش میدم ^-^

ذهن‌خوانی‌های ماتریکس؟؟!🙄 متوجه منظورت نشدم؟

آره گذاشتم :] برای رشد موهام، تغییر رنگ مو و چشم، پوست صاف، موفقیت و شانس، اندام ساعت‌شنی و... نتیج ...

جدااا،چه مدت گوش دادی و برای رنگ چشمات از چه رنگی به چه رنگی تبدیل شدD:

رشد موهات چطور؟تو یک ماه چقدر رشد کرد؟

و چه مدت سابلیمینال هارو گوش دادی؟

زندگی خودمه باید به ساز خودم برقصه🦥💜                                                            ‌                      
جدااا،چه مدت گوش دادی و برای رنگ چشمات از چه رنگی به چه رنگی تبدیل شدD: رشد موهات چطور؟تو یک ماه چق ...

آره ^-^

زیاد گوش ندادم متاسفانه 🤦🏻‍♀️ بیشتر ب بقیه‌ی سابام گوش دادم. چشام یکم روشن‌تر شد(چون زیاد گوش ندادم)موهامم یجوری رشد کرد همه باورشون نشد 😁 ب مرور زمان گوش میدادم تا دیدم عه چقد بلند شده. بیشتر سابامو تو پراکنده گوش دادم اونم بخاطر اینه هدفونم خراب شده :I💔

آره ^-^ زیاد گوش ندادم متاسفانه 🤦🏻‍♀️ بیشتر ب بقیه‌ی سابام گوش دادم. چشام یکم روشن‌تر شد(چون زیاد ...

چقدر خوووبD:

پس من ساب مو رو گوش بدم،تو یوتوب گوش دادی یا اپارات؟یا فایل خریدی؟؟

چقدر خوووبD: پس من ساب مو رو گوش بدم،تو یوتوب گوش دادی یا اپارات؟یا فایل خریدی؟؟

آره : >

از یوتوب گوش دادم، ی چنل هس تو سروش sab_bitina@

ازاین دوتا

آره : > از یوتوب گوش دادم، ی چنل هس تو سروش sab_bitina@ ازاین دوتا

از یوتوب بیشتر نتیجه گرفتی یا سروش؟

میشه کانال یوتوبشم بهم بگی چون سروش ندارم:(

ببخشید هی سوال میکنم

از یوتوب بیشتر نتیجه گرفتی یا سروش؟ میشه کانال یوتوبشم بهم بگی چون سروش ندارم:( ببخشید هی سوال میک ...

اشکال نداره 😄

تو یوتوب قسمت سرچ اسم سابتو بزن، مثلا ...hair, eye, money

تهش بنویس subliminal powerful ینی ساب قدرتمند، برات سابای قوی و بهترو میاره. امتحان کن ببین 🤷🏻‍♀️

2824
2823
2791
2779
2792