2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چی میخوای بدونی؟  بپرس جواب بدیم...

من حس میکنم یکی داره خفم میکنه قفسه سینم درد میگیره و تپش قلب و بی حال میشم ۱ ساعتم طول میکشه انگار میخام بمیرم 😭😭۲ روزه اینطور شدم

من حس میکنم یکی داره خفم میکنه قفسه سینم درد میگیره و تپش قلب و بی حال میشم ۱ ساعتم طول میکشه انگار ...

دکتر نرفتی؟ 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
من حس میکنم یکی داره خفم میکنه قفسه سینم درد میگیره و تپش قلب و بی حال میشم ۱ ساعتم طول میکشه انگار ...

احساس خفگی که بهت دست میده ی دونه پاکت کاغذی بگیر جلوی دهنت توش نفس بکش،وقتی کیسه پرو خالی از هوا میشه میبینی که داری نفس میکشی از استرست کم میشه اینو ی پزشک گفت به من

منم همینم چند بار در هفته یا روز هست!؟؟

قبلا بیشتر بود ماهی ده بار اینطور الان خیلی کم شد دیگه چند ماهی یکبار ....برو دکتر مغز اعصاب بهت قرص میده خوب میشی مادر شوهر من وحشتناک بود

گفتم شاید درست بشه نشد یه بار صبح بود یه بار همین یه ربع پیش 😭😭

ن فردا دکتر برو حتما 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...