2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کدوم واست اولویته  الان بفروشی میتونی خونه بخری بعد هاا با وام ماشین بخری  اما خونه رو ...

خانه ندارم البته خانه پدرم هستم اجاره نمیدم ولی میخام از خودم داشته باشم. 

خدایا توکل به تو کردم بهم کمک کردی ازت ممنونم 
خانه ندارم البته خانه پدرم هستم اجاره نمیدم ولی میخام از خودم داشته باشم. 

پس زودتر اینکار انجام بده 

چون اجاره نمیدی الان واست مهم نیست

دلی همیشه میگن صاحبخونه ایراد گیر باعث خاندار شدن ادم میشه 

شما پدرتون خدا خیرش بده چیزی حتما نمیگه شما هم نشستید استفاده میکنید اما اگر میخوای سود کنی 

زودتر فکر خونه باش تا اینجا مفتی نشستی 

پس زودتر اینکار انجام بده  چون اجاره نمیدی الان واست مهم نیست دلی همیشه میگن صاحبخونه ایراد گ ...

ماشین وسیله دستمه   خیلی برام ضروریه. ولی خب از طرفی هم تا کی تو خانه پدرم بشینم بعدا گرون تر میشن دیگه شاید نتونم همینم بخرم 

ماشین وسیله دستمه   خیلی برام ضروریه. ولی خب از طرفی هم تا کی تو خانه پدرم بشینم بعدا گرون ...

وسیله دم دست اسنپ آژانس همجا میبره ادم رو 

بعدهاا خیلی سخت میشه الان موقعیت داری اینکار انجام بده تا پشیمون نشدی 

اصلا بخر بشین خونه پدرت 

نگو خونه خریدی بعد بده رهن اجاره باهاش ماشین بخر یا قسط های وامتو بده 

وسیله دم دست اسنپ آژانس همجا میبره ادم رو   بعدهاا خیلی سخت میشه الان موقعیت داری اینکار ...

نه اگر بخرم از اینجا میرم.   بعدا کم کم پس انداز میکنم انشالله ماشین میخرم. ممنون از اینکه وقت گذاشتید