2777
2789
عنوان

اسکیزوفرونی

281 بازدید | 37 پست

سال پیش دکتر گفت داری قرص داد خوردم تموم شد خانواده نزاشتن بخورم دیگه گفتن خودش خوب میشه الان طوری شده که خودم متوجه نیستم ولی اطرافیانم خانواده که بیخیالن بقیه میگن برو روانپزشک ، گاهی انگار حرف هایی میزنم یا کارایی میکنم خودم متوجه نمیشم حتی یادم نمیاد بقیه بهم میگن حالا ایناربیخی روانپزشک‌که نمیتونم برم همین‌جوری میشه درمانش کرد ؟؟؟ کمکم کنید لطفا 

چرت وپرتم نگیداااا کمکم کنید

:((((((((((((: 🐣🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خوردم تموم شد دیگه نزاشتن بگیرم نسخه دکترم مامانم پاره کرد بهتره شده بودماااا ولی......

همین دیگه

یه عو قطع شده

داروی روانپزشک رو باید کم کم قطع کنی مثلا دکتر اول میکه قرص رو سه چعارمش کن بعد از یه ماه میگه نصفش کن بعد میگه یک چهارمش کن بعد قطع میکنه

الانم چاره ای جز دکتر رفتن نداری

همین دیگه یه عو قطع شده داروی روانپزشک رو باید کم کم قطع کنی مثلا دکتر اول میکه قرص رو سه چعارمش ک ...

اون گفت بخور بعد بیا ببینمت که دیگه نشد 

الانم اطراف خونمون روانپزشک نیست جای دیگه بخوام برم طول میکشه اینا ازیتم میکنن ههعی 

صددرصد باید زیر نظر پزشک باشی عزیزم

باید این مشکل کنترل بشه

ولی نگران نباش با کمک پزشک و درمان و دارو بهتر میشی و به زندگی عادیت ادامه میدی فقط هرچه زودتر برای درمان اقدام کن و زیر نظر یه پزشک حاذق باش ❤️

والا بخدا باید تحت نظر دکتر باشی مادر شوهرم اسکیزوفرنی داره الان دیگه خیلی بدتر شده انگار هیچی حالیش نیست همش با خودش حرف میزنه انگار توی این عالم نیست 😥سالهاست که مریضه شوهرش هم یه زن دیگه گرفته 

اون گفت بخور بعد بیا ببینمت که دیگه نشد  الانم اطراف خونمون روانپزشک نیست جای دیگه بخوام برم ط ...

مادرت رو چه حساب اینکار رو کرده توحتما باید تحت درمان باشی پس ندیده اون کسایی که بیمارشون پیشرفت کرده مادر شوهرم یه عالمه قرص استفاده میکنه ولی چون بیماریش پیشرفت کرده فایده نداره 

مادرت رو چه حساب اینکار رو کرده توحتما باید تحت درمان باشی پس ندیده اون کسایی که بیمارشون پیشرفت کرد ...

نمیدونم میگفت چرته خودت خوب میشی منم خودم نمیدونم بقیه میگن از پارسال بدترشدی