2777
2789
عنوان

خیلی خستم😓

102 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها خیلی دلم گرفته به هر دری زدم بسته بود..با پسرای زیادی اشنا شدن ولی نتونستم با هیچکدوم ازدواج کنم از همه لحاظ خوبم.....امشب برام دعا کنید ازین بلاتکلیفی دربیام معلوم بشه قسمت من کی میشه...دلم خیلی گرفته....مومنا برام دعا کنید حالم خیلی آشفتس😔

انشاللخ بخت خوب نصیبتون بشه. 

ولی ازدواج همچین چیز خاصی نیستا . 

من ۶ ساله متاهلم دارم اینو میگم.از زندگی ام هم کاملا راضی ام ولی چیز خا۱ی نیست متاهلی کلا یه زندگیه مث همین زندگی مجردی تون

در سکوت به تلاشت ادامه بده . بگذار موفقیت هایت به جای تو حرف بزنند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاللخ بخت خوب نصیبتون بشه.  ولی ازدواج همچین چیز خاصی نیستا .  من ۶ ساله متاهلم دارم ا ...

ولی مجردی ادم بلاتکلیفه..من ازین دلگیرم جرا از بین این هنه ادم یکیش قسمت من نشد..بخدا چیزی کن ندارم

ولی مجردی ادم بلاتکلیفه..من ازین دلگیرم جرا از بین این هنه ادم یکیش قسمت من نشد..بخدا چیزی کن ندارم

چند سالتونه

۲۴

عزیزم سنی نداری که . هنوز کلی وقت داری . ولی یک چیزی یادت میدم . انجام بده ‌ .رها کن . رها کن درخوایتت رو به خداوند بگو و رهاش کن دیگه بهش فک نکن دنبال لذت خودت باش دنبال  بهبود کیفیت زندگی خودت باش . بسپار بخدا هیچکس جز خدا صلاحتو نمیدونه . شما الان رو میبینی ولی خداوند تا اخرش رو میدونه شک نکن . وقتی  بسپاری بهش همچین ردیف میکنه اصلا متوجه نمیشی‌ . من همین جوری ازدواج کردم الان بعد از ۶ سال موندم اونیکه خدا برام انتخابش کرد و خودش سر راهم گذاشت واقعا بهترین بود‌ . 

این رو حفظ کن 

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم 

هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر 

بسپار به خودش