2777
2789
عنوان

اگه پول باشه...

125 بازدید | 18 پست

اگه پول باشه غذا های خوب میخری ، باشگاه میری،هیکل ات خوبه ، لوازم آرایشی و روتین میخری، میری آرایشگاه به پوستت میرسی موهات و رنگ خوب میزاری پوست و موی قشنگی داری پول باشه با خیالت راحت خرید میکنی لباس های خوب می پوشی نگران نیستی سر ماه کم بیاری پول باشه میری تفریح روحیت خوبه زندگیت ارومه پول باشه دیگه نمیخواد از صبح تا شب بشور و بساب کنی پول باشه بقیه بهت احترام میزارن پول باشه همه چی هست همه چی

الان نگید پول مهم نیست مهم آرامش و ... اگه پول نباسه نه آرامشی میاد نه عشقی نه هیچیییی

شاید پولدار بودن خوشبختی نیاره(که صدرصد میاره) ولی بی پولی بی برو برگرد بدبختی میاره

+++

من یه دنیا می‌سازم؛ برای دیدنش چشاتو میبندم!      احساسی نباش!  شاید ی آدم با احساس قشنگ به نظر برسه اما احساسیا بازندن. واقعیت تلخه:)"    من ی دریا ریختم پا گلم، پلاسید...!     کاش حقیقت شیرین بود اُ دروغ تلخ بود:(  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

با قسمت روحیه ات خوبه و زندگیت آرومه اصلا موافق نیست

بقیه اش اوکیه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

بله حضرت ملا نصردالدین  بی خود نگفته 

غبا آش بخور ...

پول لعنتی احترام وتقریبا خیلی چیزای دیگه میاره....

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com

یه آدم با تجربه بهت میگ ک هیچی بالاتر ع سلامتی نی 

ی سری مریضیا رو ن با پولداری میشع حل کرد ن بی پولی

اونوقته دنیات یه طور دیگ میشع، دیگ آرامشی هم در کار نیس واست ... حالا چ پولو داشتع باشی چ نداشته باشی

با قسمت روحیه ات خوبه و زندگیت آرومه اصلا موافق نیست بقیه اش اوکیه

ولی من کاملااا موافق

به نظرت اگه با پول ادم روحیه اش خوب نشه با بی پولی و استرس خرج خودت و خانوادت خواسته هایی که بچه هات دارن و نمی تونی برآورده شون کنی و خدایی نکرده اگه خانواده ای بیمار داشته باش خرج بیمارستان هم باید بده آرامش داره

اما در هر صورت نظر شما برای من قابل احترام اما نمیتونم درکش کنم

یه آدم با تجربه بهت میگ ک هیچی بالاتر ع سلامتی نی  ی سری مریضیا رو ن با پولداری میشع حل کرد ن ...

بله بیماری خیلی بده خدا نسیب هیچ کس نکنه

ولی اینم در نظر بگیر بیمار پولدار میتونه خرج درمان بده بیشتر عمر کنه یا حداقل کمتر درد بکشه ولی بیمار فقیر همین کارم نمی تونه بکنه

پولداره خوبه قشنگههههه ولی اینو بدون هرکی پولداره خوشبخت نیستااااا 

پس حتما هر کی فقیره خوشبخته😂😭(شوخی کردم نظرت قابل احترامه)

به نام خدا یک عدد خوشبخت هستم