2777
2789
عنوان

دنیای دیگه

340 بازدید | 35 پست

سلام دوستان شما نظرتون درباره دنیای آخرت چیه؟واقعا بهش اعتقاد دارید؟اگه دارید چکارهایی میکنید که تو آخرت رضایت خداوند جلب شه؟شما فکر میکنید مرگ چجوریه؟

من فکر میکنم ما بخشی از وجود خداوند هستیم که ما رو به جسم امانت داده و زمانی که عمرمون به پایان میرسه خداوند امانتش رو از جسم یا همون خاک پس میگیره و ما دوباره به خداوند میپیوندیم من اعتقادم اینه و واقعا مرگ اونقدر ها هم که میگن ترسناک نیست ولی نباید زندگیمونو فدای ترس از مرگ کنیم  تو این فرصتی که داریم خوب زندگی کنیم فقط شما چی فکر میکنین؟

از این میترسم این همه خومونو زجر میدیم آخرش دروغ باشه همه چی😪

به خدا کافر اگر بود به رحم آمده بود.                                   زان همه ناله که من پیش تو کافر کردم🖤🌚.                      با لایک میونه خوبی ندارم ریپ میزنم😎😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرابایدخودتون زجربدیدزندگی کنیداونطورکه دلتون میخوادفقط به کسی آزارنرسانیم خوبه

⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘ میگن پنجره ی دل آدمای مهربون روبه خدابازمیشه ازاون پنجره برای منم دعاکن⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
چرابایدخودتون زجربدیدزندگی کنیداونطورکه دلتون میخوادفقط به کسی آزارنرسانیم خوبه

طرز فکرت رو دوس داشتم😁⁦❤️⁩

به خدا کافر اگر بود به رحم آمده بود.                                   زان همه ناله که من پیش تو کافر کردم🖤🌚.                      با لایک میونه خوبی ندارم ریپ میزنم😎😁

نمیدونم یه مدت خیلی فکر کردم و تحقیق کردم و به نتیجه ای نرسیدم آخرش شاید بتونم بگم من یه آدمم و آزادم

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 

اصلااین طورنیست دروغی درکارنیست البته اگه به قران‌اعتقادداری همه چیزانجاهست هرکس ذره ای کاربدکنه یاکارخوب نتیجشامیبینه این دنیایه یه خواب‌ زودگزره

بله دنیای دیگه وجود داره و ما بسمت الله میریم .نشانه های ‌اختلاف شب و روز  و یا ماه و خورشید که در مدار منظم میچرخند یا همین کره زمین اگه کج بشه کسی نمیتونه درستش کنه بغیر ازخالقم الله.. و نشانه های دروجود انسان و اونقد نعمت های الله زیاده کسی نمیتونه بشماره

تنهايی؟نہ، اللہ بامن است٭*★☆اهل سنتِ ایران هستم
 اصلااین طورنیست دروغی درکارنیست البته اگه به قران‌اعتقادداری همه چیزانجاهست هرکس ذره ای کاربدک ...

قرآن یه چیز دیگ گفته ولی تفسیراش 180 درجه فرق دارن

اصلااین طورنیست دروغی درکارنیست البته اگه به قران‌اعتقادداری همه چیزانجاهست هرکس ذره ای کاربدک ...

ولی من میخوام توهمین دنیانتیجه ظلم وببینم نمیتونم صبرکنم 

⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘ میگن پنجره ی دل آدمای مهربون روبه خدابازمیشه ازاون پنجره برای منم دعاکن⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘

یه دوستی میگفت شما دستورات خدارو انجام بده اگه هیچی نبود ضرر نکردی ولی اگه خدایی نکرده سهل انگاری کنیم بعد دست خالی بریم اون دنیا چی؟راه برگشت هست؟نه