2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم شنیدم برای افزایش وزنه.اتفاقا خریدمم یکماه خوروم و اشتهامم خیلی زیاد شد ولی بعد از اون کیست تخمد ...

یعنی باعث کیست میشه ؟ منم دوسه دفعه خوردم رفتم ازمایش بدم یافته اتفاقی کیست داشتم ولی فک نکنم ازون باشه همش اسانسه مگه چقد تاثیر داره

یعنی باعث کیست میشه ؟ منم دوسه دفعه خوردم رفتم ازمایش بدم یافته اتفاقی کیست داشتم ولی فک نکنم ازون ب ...

اخه من اصلا کیست نداشتم بعداز خوردن اون کیست گرفتم.

دوستم عرق رازیانه خورد و کیست سینه گرفت.فکر نمیکنم فقط یه اسانس باشه.همین اب مصرفی،اگه مصرفش از حد بگذره تو بدن فاجعه به بار میاره، هیچ چیزی اونقدر سالم و بی عیب نیست حالا شما بازم پرس و جو کن

من تجربه ی خودمو نوشتم

اسی قد و وزنتو میشه بگی؟ من قدم۱۵۶،۷ و وزنم ۴۳ میخوام بشم ۵۲ ولی هی رژیممو میشکنم خسته شدم دیگه&nbs ...

من قدم ۱۶۳ و وزنم ۵۰ ...کالری شماری تاثیر خوبی داره من با برنامه کرفس میشمارم میخوام بدنسازیم برم اگ وقت کنم

تا الان با کالری شماری وزن اضافه کردی؟ منم همینطور میخوام برم باشگاه

اره حدود ۳ کیلو اضافه کردم با کالری شماری..اینجوریه ک وزنتو میزنی یه کالری بهت میده اگه روزی ۵۰۰ کالری اضافه بخوری هفته ای نیم کیلو اضافه میکنی و اکه روزی ۱۰۰۰ کالری اضافه بخوری هفته ای یک کیلو اضافه میکنی خیلیم سالم و آروم و بدون ترک پوستی ...ولی باید دائم ادامه بدی من هر روز تو یادداشتهای گوشیم  کالریو مینویسم تا تابستون میرسم ب دلخواهم احتمالا