2777
2789
عنوان

میخام بروم 😐✋

108 بازدید | 11 پست

چقدر دلم میخاد به کسی که دوسش دارم پیام بدم 😐😐😐✋بگم سلام روت خیلی کراشم خیلی ها خیلی نفهم بفهم 😂

امروز | 21:30
من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

تاریخ اون وسط چیه ؟

من وقتی تو نی نی سایتم :😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑👋🏿

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

پیشنهاد میکنم هیچوقت اعتراف دوس داشتن نکنی و جلو نری 

بسوزه پدره تجربه:|

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .

این چیزا بزار کنار

تهش هیچی نیست

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید ب:  اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕

چرا ؟

چون ی چیزی میدونم ک میگپ

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید ب:  اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕

خب بگو‌

چون ما دخترا وابسته میشیم.

باهاش دوس میشیم. 

ت ذهنمون ازش ی ادن رویایی میسیازیم‌

دلمون میخاد بعدش بیاد خاستگاری  ....

اما اونا نمیدونن وابستگی‌چیه..

نمیدونن عاشقی چیه.فقط برا حوصلشو سر نره با ما هستن خب.

حتی ب ازدواج با ما عم فکر نمیکنن....

حتی بعضی پسرا وقتی دیدن دختره عاشقه میگن بیا رابطه برقرار کنیم،ما هم ساده هستیم و بی تجربه میگیم.برم‌پیشش برا رابطه ک بدونه دوسش دارم ...ک بدونه بخاطر هر کاری میکنم. 

حتی تن ب رابطه هم میدیم چون دوسش داریم‌اما اون این فکرا حالیش نیست خب‌.برا رفع نیاز با ما خوب میشه....

و چند سال میشه میگیم بیا ازدواج کنیم.

میگه مگه‌مم قول ازدواج دادم ب تو؟؟

میگی خب با عم بودیم‌میگه باسیم..من اگه میخاستم همون اول می‌گرفت. من زن نمیخام‌.میگی خب رابطه داشتیم میگه تو ج، ن د ،ه بودی ک اومدی دادی خب‌

ببخسید دارم اینجور میگم اما میگم ک بفهمی دقیق.

بعد این دختر هست ک نابود میشه خب.

اون چیزیش نمیشه.بعد دختر افسردگی میگیره...حتی بخاطر مسئله پرده بکارت ممکنه ترس از ازدواج پیدا کنه.

پسر عم راحت زن میگیره بعدا ..

دختر آسیب میبینه..تو فکرش کن اگه اون پسره برا بقیه هم بگه.

شهرای کوچیک منظورمه یا روابط فامیلی...چقد ب آبروی دختره لطمه میزنه

امید وارم این همه حرف زدنم بیهوده نباشه و فهمیده باسی و دست از کراش و دوس پسر و اینا بکسی.

شبت بخیر گلم