2777
2789
عنوان

ترمیم کننده قوی برای رد سوختگی

1113 بازدید | 16 پست

سلام دوستان، هفته دوم عید دستم خورد به سینی توستر و سوخت، از پماد سوختگی استفاده میکردم تا خوب شد، ترمیم کننده خوب میشناسید که تست کرده باشید؟ ردش مونده رو دستم 

یه خارجی معروف هست ولی خودم استفاده نکردم ازش تاحالا

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسمشو یادتونه؟ 

سیکالفیت اون

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸
سیکالیفت خیلی خوبه یکی دیگه هست معجزه یکی از اقوام سوخته بود گرفت کلا مثل اولش شد الان اسمشو میزارم

مرسی عزیزم، چند وقت از سوختگیشون گذشته بود استفاده میکردن؟ من چند روزه دوتا ترمیم کننده میزنم ولی حس میکنم اثر نداره

مرسی عزیزم، چند وقت از سوختگیشون گذشته بود استفاده میکردن؟ من چند روزه دوتا ترمیم کننده میزنم ولی حس ...

باید دوسه ماه بزنی البته اون کامل سوخته بود بدنش سیکالیفت قیمتش باز مناسبه اون ولی خیلی گرونه چهار تومن اینا 

اگر میخوای بگردم اسمشو برات بفرستم

باید دوسه ماه بزنی البته اون کامل سوخته بود بدنش سیکالیفت قیمتش باز مناسبه اون ولی خیلی گرونه چهار ت ...

نه عزیزم.پس دیگه  زحمت نکش، همینو میخرم، تو اون قیمتا نمیخوام🌷 

سلام عزیزم .شما خوب شدید انشاا ؟ چ پمادی خریدید ؟ راضی بودید ؟ قیمتش چند بود ؟

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

سلام عزیزم، خوب که آره ولی جاش مونده، فعلاتاثیری ندیدم، دوتا خریدم که فردا یادم باشه اسماشونو میذارم واستون

عزیزم یکی ش‌سیلکر متاسفانه قیمتشو یادم نیست تو نت سرچ‌کنید هست 

یکی م  kels ointment  که اینو ۸۰ و خورده ای خریدم توش روغن زیتونه زیاد جالب نیست بنظرم 

عزیزم یکی ش‌سیلکر متاسفانه قیمتشو یادم نیست تو نت سرچ‌کنید هست  یکی م  kels ointment  ...

ممنون لطف کردید 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar